Zašto da ne

Viktor Troicki: Novak mi je poželeo da što pre postanem tata!

Kad god se čujemo, kaže mi da je srećan kao nikad dosad i da mu je prelepo. Verujem mu da je to jedinstven osećaj. Novak mi je čak poželeo da što pre postanem tata. Odgovorio sam mu da ćemo videti, izjavio je poznati sportista
Šuška se
13:30h Autor:
Viktor Troicki: Novak mi je poželeo da što pre postanem tata!
Foto: Fonet

Poznatom srpskom tenisetu Viktoru Troickom je kolega i prijatelj Novak Đoković poželeo da se ostvari u ulozi roditelja.

"S obzirom na to da je Nole nedavno postao otac, često pričamo o tome. Kad god se čujemo, kaže mi da je srećan kao nikad dosad i da mu je prelepo. Verujem mu da je to jedinstven osećaj. Novak mi je čak poželeo da što pre postanem tata. Odgovorio sam mu da ćemo videti. Postaću otac kad za to dođe vreme", kaže Viktor, koji trenutno boravi na Kopaoniku, gde se priprema za predstojeću tenisku sezonu.

Kakav je komšiluk Novaku i Jeleni Đoković u Monte Karlu saznajte OVDE.

"Kopaonik mi je najdraža planina zato što je naša. Iako sam bio i u svetskim ski-centrima, Kop mi najviše prija jer se ovde osećam kao kod kuće. Tačno je da skijalište nije ogromno, ali ova planina mi je prirasla srcu", rekao je Viktor i dodao:

"Volim da skijam, prošle godine sam na snegu proveo 31 dan, a s obzirom na to da ću ovde biti 10 dana, nadam se da će napadati sneg. Najviše volim da skijam na stazi Duboka jer preferiram agresivniju vožnju i adrenalin. To mi je zanimljivo".

A sa kim je u vezi Viktor Troicki saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs