Otvoreno progovorio u poslednjem intervjuu

Životna spoznaja Bredlija Kupera: S godinama telo propada, a duša raste!

S godinama čovek spozna da je život siv! U dvadesetima mi je sve bilo crno i belo, a sada mi je jasno da ništa nije tako jednostavno, otkrio je holivudski lepotan
Šuška se
10:20h Autor:
Životna spoznaja Bredlija Kupera: S godinama telo propada, a duša raste!
Foto: AP

Ni u karijeri, a ni u privatnom životu slavni holivudski glumac Bredli Kuper nije išao lakšim putem. Naime, Bredli (39) je u januarskom izdanju magazina Vanity Fair otkrio da je uspeo da izdrži 10 godina bez alkohola i u kojoj meri se promenila njegova životna perspektiva.

Glumac koji je bio nominovan za nagradu Oskar otkrio je da mu je bogato životno iskustvo pomoglo u pripremanju za ulogu u novom filmu American Sniper.

Kako je Bredli uživao sa devojkom na Vimbldonu ne mareći gde je teniska loptica pogledajte OVDE.

"Gubitak oca pomogao mi je u pripremanju za ulogu", otkrio je Bredli i dodao da čovek tek kroz ljubav i gubitak shvati šta je u životu važno, a šta ne.

"S godinama telo propada, a duša raste", podelio je svoju životnu spoznaju slavni glumac koji je u poslednjih desetak godina napredovao u svakom smislu – privatno i poslovno.

OVDE saznajte sa kojom poznatom holivudskom glumicom je Bredli bio u vezi.

"S godinama čovek spozna da je život siv! U dvadesetima mi je sve bilo crno i belo, a sada mi je jasno da ništa nije tako jednostavno", otkrio je Bredli i dodao da on retko kad koga osuđuje.

"Ljudi osete da nisam osoba koja će olako da osuđuje tuđe postupke, pa mi je lako da se približim drugima", izjavio je glumac koji se dugo borio sa zavisnošću od alkohola, ali je od avgusta 2004. trezan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs