Preboleo rastanak

Nije dugo samovao: Marinko Madžgalj smuvao mlađu koleginicu!

On utehu posle raskida vanbračne zajednice našao u mlađoj glumici koja veoma podseća na njegovu bivšu
Šuška se
22:26h Autor:
Nije dugo samovao: Marinko Madžgalj smuvao mlađu koleginicu!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Marinko Madžgalj (36) utehu nakon rastanka od Dubravke Mijatović (46) pronašao je u novoj devojci, takođe koleginici, saznaje Kurir.

Poznati glumac novu izabranicu, koja je zaposlena u Pozorištu na Terazijama, gde su se i upoznali, brižljivo čuva od očiju javnosti jer je njihova veza tek u povoju. Samo mali broj njihovih prijatelja zna da su zajedno, a da Marinko ima novu ljubav nije saopštio ni bivšoj saputnici.

Nije tajna da je član grupe Flamingosi slab na koleginice. Marinko je pre sedmogodišnje vanbračne zajednice s Dudom Mijatović, sa kojom ima petogodišnju ćerku Saru, koja je ostala da živi sa majkom, bio veren takođe s glumicom iz njegove rodne Crne Gore Jelenom Nenezić, te i njegov novi izbor nikoga ne čudi.

"Marinko nije dugo samovao posle rastanka s Dubravkom. On je ubrzo pošto je napustio njihov zajednički dom pronašao utehu u mlađoj koleginici koja podseća na njegovu bivšu ženu. Ona često dolazi kod njega u kafić na Vračaru, gde uživaju sa zajedničkim prijateljima. Jedino su tu opušteni i sigurni da ih neće uslikati paparaci. S obzirom na to da Marinko igra predstave u Ateljeu 212, ali i u pozorištu u Crnoj Gori, njemu društvo na putu često pravi nova devojka", priča dobro obavešteni izvor za Kurir.

Ovim povodom, ekipa Kurira je pozvala popularnog glumca, koji je, poput dojučerašnje supruge, priznao da više ne žive pod istim krovom, ali o novoj izabranici nije želeo da govori.

"Istina je, rastali smo se pre pola godine. O svom životu, kao ni do sada, neću govoriti", kratko je poručio Marinko.

Međutim, na insistiranje da otkrije ko je nova izabranica njegovog srca, glumac je ljubazno poručio:

"Ja sam vam rekao šta sam imao. Nemam šta da dodam na tu temu. Hvala na razumevanju", kaže Marinko.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs