Nakon sedam godina

Dubravka Mijatović se razišla od Marinka Madžgalja: Nismo zajedno šest meseci!

Priča između nas je gotova i svako nastavlja svoj život. Posvećena sam deci, kao i profesionalnim obavezama u pozorištu i na tu temu nemam šta više da kažem, rekla je glumica
Šuška se
11:14h Autor:
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Nakon sedam godina ljubavi Dubravka Mijatović (46) i Marinko Madžgalj (36) odlučili su da se razvedu. Popularna glumica i njen deset godina mlađi kolega i frontmen grupe Flamingosi poslednjih godinu dana imali su problema u vanbračnoj zajednici, pa su za dobrobit ćerke Sare (5) rešili da svako nastavi svojim putem.

 

"Dubravka i Marinko već pola godine ne žive pod istim krovom. Zbog čestih nesuglasica rešili su da stave tačku na svoju ljubav, ali su ostali u dobrim odnosima zbog male Sare. Marinko se iselio iz porodičnog doma, dok se glumica posvetila karijeri i ćerkama", tvrdi dobro obavešten izvor.

 

"Znate da ja o svom privatnom životu ne govorim. Istina je da sam se razišla s Marinkom, ali to je bilo pre šest meseci. Priča između nas je gotova i svako nastavlja svoj život. Posvećena sam deci, kao i profesionalnim obavezama u pozorištu i na tu temu nemam šta više da kažem", rekla je Dubravka.

 

Pre Marinka Dubravka je bila udata za glumca Gorana Radakovića, s kojim ima ćerku Ivu. Iako su se upoznali tokom studija i važili za skladan par, njihova ljubav je pukla posle nekoliko godina braka, nakon čega je počela vezu s Madžgaljem. S druge strane, Marinku je ovo bio prvi brak, a pre toga je bio veren takođe s glumicom Jelenom Nenezić.

 

Inače, Mijatovićeva je prošle subote briljirala na premijeri predstave "Ožalošćena porodica" u Ateljeu 212, u kojoj tumači čuvenu Nušićevu Sarku, na kojoj se Marinko nije pojavio. Ona priprema komad "Kralj komedije“, koji će se u pozorištu "Boško Buha" igrati posle Nove godine.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...