Zaratile

Neda Ukraden napala Anu Bekutu: Meni ne trebaju sponzori i ministri da me guraju!

Pevačica je pokušala da se izvuče govoreći da ona nije nikog imenovala, ali poznato je da jedino njena koleginica Ana već dugo uživa u romansi sa sada već bivšim ministrom
Šuška se
21:06h Autor:
Foto: Kurir Arhiva

Pevačice Neda Ukraden i Ana Bekuta ozbiljno su zaratile. Dok se učesnica šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ hvalila kako je sama zaslužna za svoju uspešnu karijeru, koja traje 45 godina, usput je oplela po svojoj koleginici.

Iako je Ukradenova nije imenovala, zna se da je mislila na Bekutu jer se jedino ona zabavlja s bivšim ministrom Milutinom Mrkonjićem. Prvo je počela da se pravda da ne šeta 40 godina mlađeg dečka, a onda i da sama ulaže u svoj posao bez ičije pomoći.

OVDE pogledajte kako je Neda Ukraden izgledala kao Bijonse u crvenim halterima!

"Mnogo sam srećna. Meni ne treba ni mlad muškarac da bih procvetala, ni sponozori i raznorazni ministri da me guraju u leđa. Ja sam to za ovih 45 godina pokazala i dokazala sama, svojom pameću, talentom, uz pomoć publike i dragog boga" - rekla je, između ostalog, Neda u emisiji Premijera.

Kad smo pozvali Nedu da nam prokomentariše i otkrije razloge svađe s Bekutom, rekla nam je da je u velikoj gužvi:

Koja profesija odgovara vašem horoskopskom znaku, saznajte OVDE.

"Kod frizera sam, žurim na snimanje. Kako da pričam kad sam ovde?! Ana Bekuta je odličan pevač i dobar čovek, ne mora da znači da sam mislila na nju. Ja sam želela da kažem da sam ja sama gurala svoju karijeru bez ikakvih sponzora i trgovaca, kao što se mnogim mojim koleginicama pomagalo. Na kraju krajeva, sve se i onako zna. S Anom nisam u svađi, ne znam zbog čega je nastala buka" - pravdala se Ukradenova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...