Napušta domovinu

Pakuje kofere: Bebi Dol se s mužem seli u Ameriku!

Pevačica, koja je nedavno posle pet godina zabavljanja s Amerikancem srpskog porekla stala na ludi kamen, rešila je da napusti domovinu zarad boljeg života sa životnim saputnikom
Šuška se
21:38h Autor:
Pakuje kofere: Bebi Dol se s mužem seli u Ameriku!
Foto: Kurir Arhiva

Dragana Šarić (52), poznatija kao Bebi Dol, uskoro bi trebalo da se sa svojim suprugom Aleksom Todorovićem (48) preseli u Ameriku.

Kako Kurir saznaje, pevačica, koja je nedavno posle pet godina zabavljanja s Amerikancem srpskog porekla stala na ludi kamen, rešila je da napusti domovinu zarad boljeg života sa životnim saputnikom.

"Bebi Dol već neko vreme planira da sa svojim suprugom Aleksom spakuje kofere i otputuje u Ameriku, gde je njen izabranik živeo pre dolaska u našu prestonicu. Bebi nije zadovoljna kako su umetnici kao što je ona prihvaćeni u našoj zemlji i zbog toga želi što pre da reguliše papirologiju koja joj je neophodna da bi dobila boravišnu vizu u SAD. Budući da Dragana u Beogradu ima mnogo prijatelja za koje je vrlo vezana, ona će u početku živeti na relaciji Amerika-Srbija", priča naš dobro obavešten izvor.

Tokom jučerašnjeg dana, ekipa Kurira pokušala je da stupi u kontakt sa Šarićevom, koja do zaključenja broja nije odgovarala na pozive i poruke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs