Za ne poverovati

Činjenice o Kardašijanovima: Kim "vredi" 65 miliona dolara, mama Kris snimila spot! (VIDEO)

O porodici Kardašijan svi imaju ponešto da kažu - neko ih voli, drugi baš i ne, ali neosporna je činjenica da su unosan proizvod
Šuška se
20:24h Autor:
Činjenice o Kardašijanovima: Kim "vredi" 65 miliona dolara, mama Kris snimila spot! (VIDEO)
Foto: AP

Dok se jedan deo sveta zgražava nad Kardašijanovima, drugi deo ih obožava. Neke od ovih činjenica o slavnoj porodici će vas potpuno šokirati – kao na primer činjenica da je vrednost Kim Kardašijan procenjena na čak 65 miliona dolara.

Zanimljivo je i to da joj njena aplikacija za igricu donosi čak 700 hiljada dolara dnevno, kao i to da ne reklamira nijedan proizvod za manje od 750 hiljada dolara.

Njena mama Kris Džener zato dobija 5 hiljada dolara po tvitu ako spomene proizvod.

Ko je nova ljubav Kris Džener i koliko je mlađi od nje pročitajte OVDE.

Svi imaju koristi od Kim, pa je tako njena mlađa sestra Kendal Džener već procenjena na 3 miliona dolara, dok je partner druge sestre Kortni, Skot Disik, procenjen na 12 miliona dolara.

Ni Kortni se ne može požaliti na svoju zaradu - po epizodi šoua Keeping Up With Kardashians dobija 125 hiljada dolara!

Sećate se knjige selfija koju je Kim objavila? Za tu priliku je snimila preko 2000 selfija kako bi odabrala najbolje.Osim toga, ona i njen suprug Kanje Vest potrošili su 500 hiljada dolara na dvojnicu ćerke Nort kako bi je u početku barem malo zaštitili od paparaca.

Kako je Kanje Vest obeležio svoju teritoriju - Kim Kardašijan pogledajte OVDE.

I ne smemo zaboraviti još jednu zanimljivost. Kris Džener snimila je video spot 1985. za pesmu I Love My Friends i to vredi svakog Jutjub pregleda – uverite se i sami zašto!

http://www.youtube.com/watch?v=Q4cwqOa7JFE
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs