Odlazak u Nemačku

Ana ide u Minhen da upozna Švajnijeve roditelje: Porodični ručak za novogodišnje praznike!

Pošto je fudbaler Bastijan Švajnštajger već dva puta posetio teniserku u Beogradu, ona je odlučila da mu uzvrati tako što će praznike provesti s njim u gradu u kojem živi
Šuška se 09.11.2014. - 19:30h Autor: Kurir
Foto: Instagram / Anaivanovic

Ana Ivanović dočekaće Novu godinu sa svojim dečkom Bastijanom Švajnštajgerom, i to u Minhenu, saznaje Kurir.

 

Ona će mu time uzvratiti što ju je već dvaput posetio u Beogradu - 10. oktobra i 6. novembra, kad su zajedno proslavili njen 27. rođendan, što je Kurir jedini uslikao. Osma teniserka sveta će odlaskom u Nemačku za praznike spojiti lepo i korisno, jer ubrzo će nastupiti period kad će svog dečka viđati samo preko Skajpa. Njoj već 5. januara počinju turniri u Australiji, gde će otići iz Minhena, a mesec dana kasnije će i Bastijan, koji je povređen, prema procenama lekara, startovati s treninzima.

 

Ana i Švajni su već isplanirali kako će izgledati njen boravak u Nemačkoj. Novu godinu će dočekati s prijateljima, a već 1. januara teniserka će se upoznati s Bastijanovim roditeljima na porodičnom ručku.

 

"Oni će najluđu noć proslaviti u domu fudbalera Bajerna, koji se nalazi u najelitnijem delu Minhena. To će biti prvi put od početka njihove veze da teniserka boravi kod svog dečka, nakon što je on već dva puta nju posetio u Beogradu i pošto su njeni roditelji imali priliku da se upoznaju s njim", priča dobro obavešteni izvor blizak porodici Ivanović.

 

Inače, kako našim, tako je i nemačkim medijima i dalje veoma zanimljiva ova tenisko-fudbalska ljubav, pa Ana i Bastijan pune stranice i tamošnje štampe. Iako su mnogi u prvi mah pomislili da je reč o marketingu zbog reklamne kampanje brenda čija su oboje zaštitna lica, njihova ljubav se ipak pokazala kao ona prava.

 

Zbog Ane je Švajni čak raskinuo sedmogodišnju vezu sa Sarom Brandner. Predstavnici medija im, pak, najviše zameraju što su previše škrti na rečima kad je njihov ljubavni život u pitanju, pa bi možda baš za novogodišnje praznike mogli da se „otvore“ za neki intervju.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...