Sestre i dalje u svađi

Kornelije Kovač stao na stranu ćerke Aleksandre?

Najveća podrška poznatom kompozitoru na koncertu koji je održao bila je ćerka Aleksandra, koja je na društvenoj mreži Fejsbuk postavila zajedničku fotografiju sa ocem
Šuška se
05:32h
Kornelije Kovač stao na stranu ćerke Aleksandre?
Foto: Facebook

Poslednjih nekoliko godina mnogo se polemisalo o tome da sestre Kristina i Aleksandra Kovač nisu u dobrim odnosima, čime su se mediji posebno bavili prilikom Kristininog učešća u muzičkom takmičenju X Faktor.

Ipak, sestre su u tim momentima demantovale da su u svađi i tako zataškavale loše porodične odnose. No, tikva je pukla kada se Kristina preko društvene mreže Fejsbuk javno odrekla Aleksandre, dok je njihov otac Kornelije Kovač u celoj priči ostao neutralan, bar se tako činilo. Ipak, poznati kompozitor odabrao je stranu. Koncert koji je pre dve večeri upriličen u Gradskoj kući u Subotici, u organizaciji Kornelija Kovača, okupio je veliki broj pevača. Između ostalog najveća podrška poznatom kompozitoru bila je ćerka Aleksandra, koja je na društvenoj mreži Fejsbuk postavila zajedničku fotografiju sa ocem.

Ovim gestom njih dvoje su jasno stavili do znanja da se porodica drži zajedno, međutim, mesta za Kristinu očigledno nema. Ipak, ostavljamo prostora šansi da je bila sprečena da dođe.

Podsećanja radi, Kristina je pre nekoliko meseci u otvorenom pismu preko društvene mreže Fejsbuk optužila sestru da je loša tetka njenoj ćerkici, da njen partner Roman Goršek ne poštuje nju kao Aleksandrinu setru, te da se koristi pijačarskim jezikom i da je degradira kao umetnika.

S druge strane, Aleksandra je tada izjavila kako njena sestra objavljuje neistine i optužuje je na osnovu lažnih informacija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs