Oduševljenje u Beču

Dijana Janković ćaskala sa Lejdi Gagom: Odmah je pristala da se slika sa mnom! (FOTO)

Pevačica koja se hvalila da ima lift u kući jer ne može s trećeg sprata da silazi u štiklama našla je novu najbolju drugaricu
Šuška se
15:48h Autor:
Dijana Janković ćaskala sa Lejdi Gagom: Odmah je pristala da se slika sa mnom! (FOTO)
Foto: Facebook

Dijana Janković je posle selfija ispred punog frižidera našla način da opet bude u centru pažnje. Ona se pohvalila da je tokom posete Beču čitav sat ćaskala s Lejdi Gagom, koja joj je navodno otkrila svoje najmračnije tajne, a ona je odlučila da ih podeli s celim svetom.

"Kada sam je ugledala, nisam mogla da verujem da mi pruža ruku. Drugačije izgleda uživo, ali fasciniralo me je to koliko je ljubazna. Odmah je pristala da se slika sa mnom držeći majicu iz moje kolekcije", kaže pevačica, koja se okušala kao dizajnerka tvrdeći da je njen alterego urednica američkog "Voga" Ana Vintur.

Didi, kako se Dijana predstavlja otkako je snimila duet sa Geo da Silvom, tvrdi da joj je Gaga rekla da nikada ne sme da odustane, a zatim joj je ispričala svoju tužnu životnu priču.

"Ispričala mi je koliko je njen život bio težak, da četiri godine nije imala dečka i da četiri godine nije videla roditelje, što je za nju bilo veoma mučno. Takođe je priznala da posle svakog nastupa mnogo pije i puši, da joj to nije dobro, ali da ima prijatelje koji je podsećaju da to ne treba da radi", rekla nam je pevačica.

Naravno, svetska muzička zvezda nije krila oduševljenje našom Didi.

"Došla je u Beč sa šest aviona, a svaki ima po dva sprata. Kada sam joj se predstavila, pristala je da nasamo razgovara sa mnom. Kada sam rekla da sam pevačica iz Srbije, obradovala se i uzviknula: "Srbija". Pošto sam imala haljinu "versače", ona se oduševila i pohvalila me. Najviše me je obradovalo to što je primila moj poklon, stvari iz moje kolekcije", cvrkuće Didi.

OVDE saznajte šta je Dijana dobila od supruga za prvu godišnjicu braka.

A kakvo bi to bilo prijateljstvo bez poslovne saradnje! "Njen menadžer iz Kanzasa rekao mi je da su otvoreni za saradnju iako je Ledi Gaga prebukirana", u zanosu priča pevačica koja nije propustila ni Gagin koncert u Beču.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs