Menja profesiju

Anđelina Džoli razmišlja o političkom angažmanu: Otvorena sam za diplomatiju!

Slavna glumica izjavila je za prestižni strani magazin da je radeći kao ambasador UNHCR-a shvatila da politiku treba posmatrati kao opciju
Šuška se
08:38h Autor:
Anđelina Džoli razmišlja o političkom angažmanu: Otvorena sam za diplomatiju!
Foto: AP

Holivudska glumica Anđelina Džoli izjavila je da je "otvorena" za bavljenje politikom, diplomatijom ili javnom službom.

U intervjuu za Veniti fer, slavna glumica, čija fotografija krasi naslovnicu decembarskog broja tog modnog časopisa, objasnila je da je radeći kao ambasador UNHCR-a shvatila da politiku treba posmatrati kao opciju.

Anđelina Džoli častila Breda Pita poklonom od 3 miliona dolara! O čemu je reč, pročitajte OVDE.

"Jer ako želite da napravite drastičnu promenu, onda imate odgovornost" - istakla je ona tokom razgovora čiji je deo objavljen na internetu.

"Iskreno ne bih znala da kažem u kojoj bih ulozi bila najkorisnija" - dodala je 39-godišnja Oskarovka, navodeći da bi joj posao na filmu mogao predstavljati smetnju.

U intervjuu za poznati magazin, Džoli se osvrnula i na brak sa Bredom Pitom, sa kojim se venčala prošlog avgusta nakon višegodišnjeg zajedničkog života.

OVDE pročitajte šta je bivši muž Anđeline Džoli rekao o njoj - mislila je da su bočice sa krvlju romantične!

"Zaista je drugačiji osećaj. To je lep osećaj" - rekla je ona, otkrivši da je njihovo šestoro dece napisalo tekst zaveta koje su ona i Pit razmenili na venčanju.

Džoli je govorila i o svom najnovijem ostvarenju "Unbroken" o životu Luija Zamperinija, bivšeg Olimpijca i ratnog heroja koji je nedavno preminuo u 97. godini, a s kojim se sprijateljila tokom snimanja.

"Bila je to veoma potresno iskustvo" - navela je glumica koja je za ovu priliku ponovo stala iza kamere.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs