Odlučna

Severina ne da sinu da bude sa tatom Milanom: Vodi dadilju sa sobom!

Vučkovićeva sledeće nedelje dolazi sa Aleksandrom u Beograd na nastupe, ali će o njemu brinuti dadilja, a ne otac, koji živi u glavnom gradu
Šuška se 04.11.2014. - 21:33h Autor: Kurir
Foto: Severina/Facebook

Severina Vučković i dalje ne dozvoljava da Milan Popović vidi njihovog sina Aleksandra mimo termina, koji su strogo dogovoreni na sudu, piše Kurir.

 

Hrvatska pevačica sledeće nedelje dolazi u Beograd sa detetom jer ima dva nastupa, i bilo bi sasvim logično da ono sa ocem provede vreme dok majka radi, ali je Seve, ipak, odlučila da se drži propisanih datuma i zato će povesti dadilju.

 

"Za Severinu su u hotelu na Novom Beogradu u kome će odsesti rezervisana tri apartmana. Tu će njen sin Aleksandar boraviti sa bebisiterkom kada mama ne bude tu. Iako dečakov otac Milan Popović živi u Beogradu, ona nije ni pomišljala da ga ostavi kod njega. Četvrtak tata i dete sigurno neće provesti zajedno jer to nije njegov dan za viđanje po sudskoj odluci, a u petak, ako je tada termin da uzme dete, Aleksandar će otići kod oca", otkriva izvor blizak pevačici.

 

Inače, Popović i Severina uopšte nisu u kontaktu i on uglavnom, tvrde upućeni, iz medija saznaje za sva njena kretanja sa sinom.

 

Podsećanja radi, Milanu je od jula ove godine broj dana za viđanje malog Aleksandra smanjen sa četiri dana na tri dana dva puta mesečno jer je Seve uložila žalbu na prvobitnu presudu, koja je uvažena.

 

Milan Popović nije falsifikovao srpski pasoš za sina - više o tome pročitajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...