Nemačka glumica se okreće novoj ulozi

Hurem u novoj seriji uz kaznu od 800.000 evra zbog napuštanja Sulejmana veličanstvenog

Merjem Uzerli, koju je proslavila uloga Hurem u turskoj seriji Sulejman veličanstveni, definitvno se neće vraćati na snimanje, već je prihvatila novu ulogu Azerbajdžanke koja se fatalno zaljubljuje u Armenca, koga tumači turski Bred Pit
Šuška se
00:30h
Hurem u novoj seriji uz kaznu od 800.000 evra zbog napuštanja Sulejmana veličanstvenog

Junakinja serije “Sulejman Veličanstveni” definitivno je odustala od projekta, koji joj je doneo svetsku slavu. Finalna epizoda treće sezone sa novom glumicom Vahide Gördüm (48) u ulozi Hurem toliko je razočarala gledaoce da su producenti opet pokušali da nagovore Merjem Uzerli (Meryem Uzerli) da se vrati na snimanje. Uzerli, koja se od početka juna u Berlinu leči od depresije i iscrpljenosti, postavila im je, kažu, nemoguće uslove."Umesto dosadašnjih 12.500 eura po epizodi želim 25.000. Šest radnih dana od jutra do mraka smanjićete na četiri. Neću snimati više od 20 epizoda po sezoni, a trajanje epizode skratite sa 90 na 60 minuta ", rekla im je Merjem.Producenti joj nisu izišli u susret pa je pregovarala sa drugima. Turski mediji pišu da će se crvenokosa glumica na jesen vratiti u Istanbul. Prihvatila je ulogu u ljubavnoj priči o Azerbajdžanki i Armencu. Partner će joj biti Kıvanç Tatlıtug (29), turski Brad Pitt.Originalna Hurem u septembru će potpisati ugovor, a snimanje serije počinje u februaru 2014. godine. 
Premijera se očekuje na jesen sledeće godine. Merjem još uvek ćuti o projektu jer joj producenti “Sulejmana” zbog napuštanja serije prete kaznom od 800 hiljada evra, te joj brane da sledećih pet godina radi sa konkurentskim TV kućama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs