Ljubav cveta

Ana Ivanović ugostila Švajnštajgera: Upoznao njene roditelje!

Teniserka je do kasnih noćnih sati uživala u društvu kapitena reprezentacije Nemačke i još nekoliko prijatelja u Zemunu
Šuška se
21:28h Autor:
Ana Ivanović ugostila Švajnštajgera: Upoznao njene roditelje!
Foto: Instagram

Kapiten Nemačke reprezentacije Bastijan Švajnštajger u tajnosti je posetio Srbiju kako bi se video sa svojom devojkom teniserkom Anom Ivanović i upoznao njene roditelje. Fudbaler je u petak privatnim avionom doputovao u Beograd zbog Ivanovićeve, s kojom je iste večeri posetio jedan prestonički restoran u Zemunu.

Ana i Bastijan uživali su u poznatom lokalu sa prijateljima, teniserkinim bratom Milošem, njegovom devojkom i s još trojicom muškarca.

Kako Ana Ivanović izgleda u dugačkoj, elegantnoj haljini, pogledajte OVDE.

Nakon dva sata, prvo je iz objekta izašlo obezbeđenje, koje je, kad je primetilo prisustvo paparaca, dojavilo da teniserka i njen izabranik odvojeno napuste restoran. Ubrzo je izašla Ana s bratom, a za njom i nepoznati muškarac, koji je lice skrivao rukama dok je ulazio u automobil. Mladić je najverovatnije izašao umesto Bastijana, kog su telohranitelji sproveli na poseban izlaz da bi novinarima zavarao trag.

Inače, Švajnštajger je zbog povrede slobodan i nema obaveze oko fudbalske reprezentacije, tako da sinoć nije igrao utakmicu s Poljskom, a Ana je samo dan pre njihovog susreta u Beogradu odustala od turnira u Lincu jer se sprema za završni masters u Singapuru, što se poklapa s njegovim dolaskom u prestonicu.

A kako izgleda ljubav preko žice između Ane Ivanović i Švajnštajgera, saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs