On/off romansa se nastavlja

Džastin Biber obećao Seleni Gomez da će da se promeni

Pop zvezda, Džastin Biber, je navodno rešio da sredi svoj život, ali to ne može bez devojke, sa kojom je proveo 2 godine, Selenom Gomez
Šuška se
10:28h
Džastin Biber obećao Seleni Gomez da će da se promeni
Foto: AP

Nakon što je urinirao u javnosti i isprozivao nekadašnjeg predsednika SAD-a, Bila Klintona, Biber (Justin Bieber) se navodno pomirio sa Selenom Gomez. Mladi pevač je obećao svojoj devojci da će prestati sa uništilačkim ponašanjem, ako obnove vezu, na šta je ona pristala.

Biber je pošao Rijaninim (Rihanna) stopama: kasni na koncerte, promoviše konzumaciju marihuana i divlja po noćnim klubovima. Njegovo ponašanje je postalo kritično nakon raskida sa Selenom u decembru, a navodno su se pomirili tokom proslave 4. jula.

Očigledno je Selena rešila i da Biberu oprosti to što je mesecima pokušavao da započne vezu sa Majli Sajrus (Miley Cyrus), koja je njihova zajednička prijateljica.

Selena je nedavno u Nemačkoj promovisala liniju odeće i obuće koje je dizajnirala za Adidas. Kolekciju je opisala kao rok šik, zabavnu i namenjenu devojkama koje se ne plaše da budu buntove i prikažu i malo mračniju stranu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs