Bojana Stamenov predstavlja Srbiju na Evroviziji?

Finalistkinja šou-programa "Ja imam talenat" izvešće jednu od tri pesme koje će pisati Vladimir Graić. Druga dva kandidata koji će se boriti za svoje mesto na ovom festivalu, koje će biti održano na proleće sledeće godine u Beču, još uvek su tajna
Šuška se 05.10.2014. - 21:50h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Bojana Stamenov (28), pevačica koju s punim pravom zbog njenog raskošnog glasa i neobičnog imidža nazivaju srpskom Aretom Frenklin, jedan je od aduta Srbije za Evroviziju.

 

Finalistkinja šou-programa "Ja imam talenat", kako Kurir ekskluzivno saznaje, izvešće jednu od tri pesme koje će pisati Vladimir Graić. Druga dva kandidata koji će se boriti za svoje mesto na ovom festivalu, koje će biti održano na proleće sledeće godine u Beču, još uvek su tajna. Za njih troje glasaće gledaoci i ko bude imao najviše glasova predstavlja će Srbiju na Evroviziji.

 

"Bojana jeste na mom spisku. Neće biti samo moja odluka ko će izvoditi numere, već i produkcije Beoton i Saše Mirkovića. Bacamo na sto razna imena i tražimo dobro rešenje. Na kraju, presudan će biti glas naroda", kaže Graić.

 

Bojana je prvi nastup imala kao mala dok je s luna-parkom putovala po Srbiji. Volela je da pevuši pesme Lepe Brene. Nakon završetka srednje škole trebalo je da putuje na školovanje u inostranstvo, ali ju je bolest u tome sprečila. Za vreme "Talenta", Dženifer Hadson odgledala je Bojanin nastup i rekla: "Vau, to je ozbiljno."

 

"Iz kuće me je izvukao drug koji je rekao da moram da idem nekud da pevam jer tada izgledam srećno. Prijavila sam se za karaoke. Kad sam otpevala pesmu, kao da sam glavu iz vode izvadila, osetila sam da ponovo volim život. Pobedila sam i kao nagradu dobila bend Rezident. Nikola Demonja mi je 2011. predložio da se prijavim za "Talenat". Posle prvog TV nastupa sve se odvijalo neverovatnom brzinom, proplakala sam noći od sreće, tolike podrške, ljubavi", rekla je svojevremeno Bojana.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...