Porodične čarke

Kristina Kovač razljutila familiju: Odriču je se zbog napada na Aleksandru!

Kornelije Kovač i najmlađa sestra Anja zameraju Kristini zbog iznošenja porodičnih razmirica u javnost
Šuška se
14:08h Autor:
Kristina Kovač razljutila familiju: Odriču je se zbog napada na Aleksandru!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Kristina Kovač (40) izazvala je porodični skandal kad se u subotu veče javno odrekla svoje starije sestre Aleksandre Kovač (42).

Otvoreno pismo koje je pevačica objavila na Fejsbuku, kako prenosi Kurir, razljutilo je njenog oca Kornelija Batu Kovača (72) i najmlađu sestru Anju. Prema rečima našeg izvora, oni su joj žestoko zamerili to što je javno oplela po rođenoj sestri i što je porodični prljav veš dospeo u javnost.

- Kornelije i Anja smatraju da problemi treba da se rešavaju u krugu porodice, a ne da se iznose pred široke narodne mase. Kristini su zamerili to što je u svom saopštenju iznela sve detalje svađe između njih dve - priča naš izvor.

I sama Kristina je u svom javnom obraćanju potvrdila da su je se i ostali članovi porodice odrekli.

- Aleksandri želim da joj se nikada ne desi osvešćenje, jer nisam sigurna da bi mogla da ga preživi. Volim je i uvek ću je voleti, ona koja je bila najmajčinskija sestra na svetu, med i mleko, najveći talenat i zvezda na nebu, najvrednija i razumna, dan-danas tugujem za njom. Anju volim i pozdravljam, pošto će sa ovim statusom ona sama otići iz mog života, mada je, realno, to već učinila - napisala je pevačica.

Podsetimo, Kristina je u svom saopštenju objasnila da je svađa između njih dve počela u vezi s njenim horom Hardkorus, jer Aleksandra nije stala u sestrinu odbranu kad je Roman izrekao uvrede na njen račun.

Tokom jučerašnjeg dana Kristina i Aleksandra, nisu odgovarale na pozive i poruke. Njihov otac Kornelije Kovač nije bio raspoložen da razgovara o porodičnim problemima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs