Zanimljivo slikanje za Flaunt

Bijonse sija i kada je potpuno naga

Provokativne i seksi fotke praćene su ništa manje zanimljivim intervjuom, a sve to
Šuška se
12:30h
Bijonse sija i kada je potpuno naga
Foto: Flaunt/ Tony Duran
1 / 5 Foto: Flaunt/ Tony Duran

Bijonse (Beyoncé Knowles) je pokazala sve u slikanju za magazin Flaunt. Fotograf Toni Duran (Tony Duran) je ove fotke načinio pre 2 godine, ali su tek sada ugledale svetlost dana, na veliku radost muške populacije, koja može da uživa u čuvenim oblinama gospođe Džej Zija (Jay Z).

U intervjuu koji prati serijal zavodljiv fotografija, Bijonse je odgovorila na pitanje da li joj prija status gej ikone, rekavši da je srećna jer je u društvu multitalentovanih dama, poput Barbare Strejsend (Barbra Streisand), Šer (Cher) i Madone (Madonna).

Iako nije želela da priča o svom braku, ponovivši da je njen privatni život ipak samo njena stvar, ipak je rekla da srećna i otkrila da voli da ide na piknike, predpostavljamo sa suprugom i ćerkom. U njenoj korpi za piknik se nalazi iPod sa R&B pesmama iz 90-ih, flaša crvenog vina, voće i naravno, ćebe.

Kada je reč o poslu, tu se Bijonse nimalo ne snebiva. Ponosna je na svoje fanove, ali i na humanitarne koncerte i donacije. Za organizaciju Chime for Change nedavno je prikupila 4 miliona dolara, dodavši da je to ono što je zaista čini srećnom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs