Istraživanje

Ćerka Bijonse u krvnom srodstvu sa kraljevskom bebom Kejt Midlton i princa Vilijama

Zahvaljujući svom francuskom kraljevskom nasleđu, ćerka Bijonse i Džej Zija je rođaka 23-eg kolena iščekivane kraljevske bebe
Šuška se
00:38h
Ćerka Bijonse u krvnom srodstvu sa kraljevskom bebom Kejt Midlton i princa Vilijama
Foto: AP

Pevačica Bijonse (Beyonce) je već neko vreme nagoveštavala da je njena ćerka Blu Ajvi (Blue Ivy) u krvnom srodstvu sa iščekivanom kraljevskom bebom Kejt Midlton (Kate Middleton) i princa Vilijama (Prince William). Mislili smo da je šala u pitanju, ali se čini da je pevačica sasvim ozbiljna.

Zahvaljujući svom francuskom kraljevskom nasleđu, Blu Ajvi je rođaka 23-eg kolena iščekivane kraljevske bebe.

Debra Četfild (Debra Chatfield), porodični istoričar sa geneološkog sajta (findmypast.co.uk) rekla je: "Odavno je poznato da SAD i Velika Britanija imaju poseban odnos, i to naročito između elite Holivuda i Kraljevske porodice".

Pomenuti sajt takođe tvrdi da su Bred Pit (Brad Pitt) i Anđelina Džoli (Angelina Jollie), Ben Aflek (Ben Afleck) i Dženifer Garner (Jennifer Garner), Selin Dijon (Celine Dion) i Hilari Daf (Hilary Duff) takođe jedni od srećnika koji su u dalekom krvnom srodstvu sa još nerođenom bebom kraljevske porodice.

Da li će Bijonse i Džej Zi poslati poklon kada kraljevska beba dođe na svet, kao svojoj daljoj rođaci ili rođaku, ostaje da vidimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs