Baca se u biznis

Goca Tržan ode u poljoprivrednike: Na proleće otvara farmu ovaca!

Pevačica je odustala od prodaje nasleđenog imanja nadomak Beograda i planira da sa ocem i bratom razradi posao gajeći posebnu sortu ovaca virtemberg
Šuška se
16:48h Autor:
Goca Tržan ode u poljoprivrednike: Na proleće otvara farmu ovaca!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pop pevačica Goca Tržan nedavno je nasledila 10 hektara zemlje od dede i odlučila je da se baci na poljoprivredu.

Imanje se nalazi u naselju Ugrinovci, gde pevačica planira da otvori farmu ovaca na proleće.

Prema rečima sagovornika, Goca će u privatni biznis ući zajedno s bratom i ocem, koji će umesto nje voditi ceo projekat.

Otkrivena misterija - kako jedan pas čuva desetine ovaca, saznajte OVDE.

"Goca je prvo mislila da proda zemlju, a onda je shvatila da je novac zapravo u poljoprivredi i da se sve više biznismena i poznatih ličnosti okreće tome. Izgradnja torova i poslovnog objekta počeće na jesen, a sve će biti završeno na proleće sledeće godine, kad će na ogromno imanje biti useljeno prvo stado. Goca planira da radi veliki izvoz, posebno u Rusiju, kao i u susedne zemlje. Inače, uzgajaće posebnu sortu ovaca virtemberg, budući da se ona pokazala kao najkvalitetnija" - kaže sagovornik Kurira, koji je insistirao na anonimnosti.

Goca bi za dve godine rada farme, prema proceni, mogla da zaradi mnogo novca, posebno što je ta sorta veoma tražena u inostranstvu.

"Nemojte, molim vas, da pričamo o tome. To je nešto čime će se baviti moja porodica, a ja ću biti samo deo priče. Planovi su još u toku, tako da ne mogu da kažem ništa detaljnije" - bila je kratka pevačica.

Koliko Goca Tržan plaća školu svojoj kćerki, otkrijte OVDE.

Interesantno je da je Goca nakon završene srednje škole upisala Poljoprivredni fakultet u Zemunu, odsek stočarstvo, uprkos tome što je želela da se bavi muzikom i glumom.

Veoma brzo je započela muzičku karijeru u grupi Tap 011, zbog čega je zanemarila učenje, a kasnije i napustila studije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs