Žene širom sveta će se još više razočarati

Procureli detalji Klunijevog venčanja: Pevaće Bočeli, spremno 50 sanduka tekile!

Venčanje bi trebalo da bude vrlo otmeno, a pozvano je tek šezdesetak gostiju, od kojih su svakako najpoznatiji glumac Met Dejmon i njegova supruga Lusijana, kao i Klunijev najbolji prijatelj Rande Gerber i njegova supruga, poznata manekenka Sindi Kraford
Šuška se
13:04h Autor:
Procureli detalji Klunijevog venčanja: Pevaće Bočeli, spremno 50 sanduka tekile!
Foto: AP

Američki glumac Džordž Kluni uskoro će pred oltar da odvede svoju verenicu, lepu advokaticu Amal Alamudin, a nedavno je medijima otkrio da će svečani događaj da se održi u romantičnoj Veneciji.

Američki tabloidi iskopali su detalje svadbe Klunija koji je godinama važio za najpoželjnijeg neženju.

Venčanje bi trebalo da bude vrlo otmeno, a pozvano je tek šezdesetak gostiju, od kojih su svakako najpoznatiji glumac Met Dejmon i njegova supruga Lusijana, kao i Klunijev najbolji prijatelj Rande Gerber i njegova supruga, poznata manekenka Sindi Kraford.

Kakav je neodoljiv kompliment Kluni uputio svojoj verenici pročitajte OVDE.

Još uvek je nejasno da li će doći i novopečeni mladenci Anđelina Džoli i Bred Pit.

Džordž i Amal će navodno 26. septembra imati svečanu večeru sa gostima u hotelu Cipriani gde noćenje košta oko 1150 eura.

Sledećeg jutra u svečanoj odeći zaputiće se prema luksuznom hotelu Aman gde bi u 11 sati trebalo da izreknu sudbonosno DA. Reč je o palati Papadopoli, hotelu sa 7 zvezdica koji nudi sobe s najlepšim pogledom na grad.

Mladina kuma biće njena mlađa sestra Tala, dok bi Rande Gerber trebalo da bude Klunijev kum.

OVDE pogledajte kako su nedavnim pojavljivanjem u Firenci Džordž i Amal bili u centru pažnje.

Služiće se italijanska i libanska jela, a gostima i mladencima pevaće Andrea Bočeli, italijanski operski pevač.Možda najveća zanimljivost je činjenica da će venčanje da plati porodica Amal Alamudin, a ne jedan od najplaćenijih holivudskih glumica.

Šuška se da će Amal nositi venčanicu modne kuće Mekvin, čiju haljinu je za svoje venčanje nosila i Kejt Midlton.

Za nezaboravan provod pobrinuće se mladoženjin kum koji je snimljen u Los Anđelesu kako u privatni avion utovaruje 50 sanduka tekile Casamigos, brenda koji je Gerber stvorio sa Klunijem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs