Toliko je voli

Keba istetovirao ime bivše supruge, Brena se oduševila! (FOTO)

Budući da joj se svidelo kako je na Kebinoj ruci ispisano ime bivše Kebine supruge Olje, Brena je hemijskom olovkom na istom mestu na svojoj šaci napisala ime njenog supruga Bobe
Šuška se
00:48h
Keba istetovirao ime bivše supruge, Brena se oduševila! (FOTO)
Foto: Twitter / Lepa Brena

Dok je bio na svadbenom slavlju Joksimovića, Dragan Kojić Keba se pohvalio svojoj koleginici Lepoj Breni novom tetovažom, a ona je bila oduševljena. Budući da joj se svidelo kako je na Kebinoj ruci ispisano ime bivše Kebine supruge Olje, ona je hemijskom olovkom na istom mestu na svojoj šaci napisala ime njenog supruga Bobe.

Lepa Brena je nedavno skinula gips sa desne ruke. OVDE saznajte više o tome.

Nakon toga su se Keba i Brena fotografisali i sliku postavili na društvene mreže.

Podsećanja radi, Dragan Kojić se 2013. godine razveo od svoje supruge Olje, a kako su mediji pisali, to je učinio kako bi izbegao plaćanje duga na ime alimentacije od 100.000 evra, koju godinama nije plaćao vanbračnoj ćerki Ini.

Naime, on je tada na sudu ispričao da nema od čega da isplati dug jer nema nijednu nekretninu.

"U vreme donošenja prethodne odluke, živeo sam u kući površine 330 kvadratnih metara sa suprugom Oljom, sinom Igorom i ćerkom Natašom. U međuvremenu, 2. aprila 2013, ja sam se razveo. Sada živim u kući od 100 kvadratnih metara, koja je moje vlasništvo. U kući živim sam. U vreme donošenja prethodne odluke, kuća u kojoj sam živeo bila je vlasništvo Olge Kojić", izjavio je tada Keba na sudu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs