Ima se, može se

Emina Jahović potrošila 50.000 evra na krpice: Sakrila račun od muža!

Pevačica je kupila materijale za odeću koju kreira, bila zaprepašćena kada joj je saopštena cifra, ali nije odustala ni od jednog komada, jer želi da njenu kolekciju čini kvalitetna garderoba
Šuška se
12:06h
Emina Jahović potrošila 50.000 evra na krpice: Sakrila račun od muža!
Foto: Instagram / Emina Jahovic

Pevačica Emina Jahović kupila je materijale u vrednosti od 50.000 evra za svoju modnu liniju, koju do kraja godine planira da lansira. Pevačica nije žalila ni evra, jer želi kvalitetnu, skupu i sofisticiranu garderobu. O tome koliko je potrošila još uvek nije obavestila ni supruga, budući da je budžet za kolekciju sakupila od svojih nastupa.

"Emina je skoro boravila u Parizu, gde je našla materijale za kreacije na kojima trenutno radi. Kada su joj saopštili da njena kupovina dostiže cifru od 50.000 evra, poprilično se iznenadila, ali joj nije palo na pamet da bilo šta vrati. Samo je razmišljala kako će Mustafi da saopšti koliko je novca potrošila.

A koliko je novca Emina Jahović potrošila na renoviranje kuće, saznajte OVDE.

Zato je odlučila da umesto sa njegovog, novac skine sa sopstvenenog računa na koju joj leže novac od nastupa. Mustafa za sada ne zna koliko je novca uložila u ovaj projekat, jer je pevačica sakrila račune" - ispričao je dobro obavešten izvor.

Kako dalje saznajemo, pevačicu tek očekuju pozamašni finansijski troškovi kada kolekcija stigne u fazu proizvodnje, budući da će tada morati da se plate radnici, mašine, ali i distribucija. Još ako uzmemo u obzir da će cene te garderobe morati da prilagodi našim mogućnostima ne sumnjamo da joj etiketa sa njenim imenom neće presesti.

OVDE pročitajte kako je Emina Jahović čestitala sinu rođendan na najemotivniji način.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs