Život na relaciji Beograd-Atina

Ana Kokić i Nikola Rađen zaustavili avion (FOTO)

Vaterpolista sa ženom i ćerkama kasnio na aerodrom, odakle su otputovali u Grčku, gde će on nastaviti karijeru, a pevačica se već u četvrtak vraća u Beograd
Šuška se
00:02h Autor:
Ana Kokić i Nikola Rađen zaustavili avion (FOTO)
Foto: Kurir

Pevačica Ana Kokić, njen suprug Nikola Rađen i ćerke Nina i Tea umalo juče da ostanu u Beogradu zbog toga što su kasnili na redovni let za Atinu, gde će poznati sportista nastaviti karijeru.

Paparaco Kurira uslikao je bračni par koji se na aerodromu Nikola Tesla pojavio u 12.45h, a trebalo je mnogo ranije da dođu pošto je poletanje njihovog aviona bilo predviđeno za 13.20h. U vreme kad su oni došli čekiranje je bilo završeno, šalter zatvoren, pa se u jednom trenutku činilo da od njihove selidbe za Atinu predviđenog dana neće biti ništa.

Ipak, Nikola, osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u vaterpolu, brzo je završio stvar, pa se aerodromska službenica nakon nekoliko minuta ponovo pojavila i zamolila sportistu da što pre preda pasoše i karte.

Za to vreme smo od pevačice pokušali da saznamo razlog zbog čega kasne na tako važan let.

- Najvažnije da je sve u redu. Ja sam krenula sa suprugom, a vraćam se brzo jer u četvrtak imam zakazan nastup u Srbiji - na početku razgovora rekla nam je Kokićka i objasnila kako će ovoga puta izgledati njihov život na relaciji Beograd-Atina.

- Ćerkice će u narednom periodu živeti s tatom u Atini. Kad Nikoli budu počeli treninzi, onda ćemo se kombinovati. Da se ja pitam, volela bih zauvek da ostanem tamo i da se nikad više ne vratim - kroz osmeh je poručila Kokićka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs