Oštra kazna

Nikola Rađen suspendovan na 4 godine: Ovo je veliki udarac za mene!

Pretpostavljao sam da će moja sportska reputacija i aktivnosti nakona analize testa uveriti čelnike FINA da sam svestan da sam pogrešio i da činim sve, koliko je to u mojoj moći, da tu grešku ispravim, istakao je on
Celebrities
00:46h Autor:
Nikola Rađen suspendovan na 4 godine: Ovo je veliki udarac za mene!
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Srpski vaterpolista Nikola Rađen izjavio je danas da nije očekivao kaznu od četiri godine suspenzije, koja mu je izrekla Međunarodna plivačka federacija (FINA) za korišćenje kokaina.

"Oštra kazna od strane FINA u vidu četvorogodišnje suspenzije za mene predstavlja veliki udarac. Nisam očekivao da će greška koju sam napravio proći nekažnjeno, jer i u vaterpolu za svaki načinjen faul sledi isključenje. Pretpostavljao sam da će moja sportska reputacija i aktivnosti nakona analize testa uveriti čelnike FINA da sam svestan da sam pogrešio i da činim sve, koliko je to u mojoj moći, da tu grešku ispravim", napisao je Rađen na Tviteru.

Maca uzvraća udarac: Bacio je i šutnuo, a evo šta mu je ona uradila! (VIDEO)

On je poručio da se neće oglašavati u medijima dok ne prođe rok za žalbu od tri nedelje.

"Očigledno sve to nije uzeto u obzir, kao i čnjenica da sam se poslednjih meseci u značajnoj meri angažovao i uključio u aktivnosti Antidoping agencije. Još jednom ovim putem želim da se zahvalim svima koji su mi u ovim teškim trenucima pružali podrsku i bili uz mene", dodao je Rađen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs