PRIČA SE DA JE PEVAČICA ODAVNO MRTVA, TE DA JU JE ZAMENILA DVOJNICA: A sada je ušla u šokantnu vezu sa nasilnim pevačem

Avril Lavigne potvrdila je u ponedeljak svoju romansu sa Tajgom dok su se ljubili i grlili na zabavi Mugler x Hunter Schafer tokom Nedelje mode u Parizu.

Šuška se
Autor:
PRIČA SE DA JE PEVAČICA ODAVNO MRTVA, TE DA JU JE ZAMENILA DVOJNICA: A sada je ušla u šokantnu vezu sa nasilnim pevačem
Avril Lavinj i Tajga, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Popularna pevačica Avril (38) i reper Tajga (33) razmenjivali su nežnosti tokom celog događaja, ni jednog trenutka nisu pokušavali da sakriju bliskost. Pozirali su fotografima vidno prisni i zaljubljeni. Stigli su na zabavu držeći se za ruke a glasine su dodatno podstaknute i njihovim odlaskom na zabavu Leonarda Di Kaprija u restoranu Kuku u francuskoj prestonici.

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za ovu priliku Avril je odabrala opušteniji stajling, sivu duksericu sa dijamantima iskombinovala je uz crne čizme preko kolena. Upotpunila je svoj izgled upečatljivom šminkom, zagasito crnom i zelenom senkom za oči i šljokicama za lice.

Tajga je izgledao tipično kul u ​​sivoj jakni sa parom prevelikih pantalona. Crna majica, krupne crne čizme i nekoliko srebrnih i dijamantskih ogrlica. Njegova crna kosa bila je spletena u uredne pletenice, a oči je sakrio iza crnih naočara za sunce.

Tajga je poznat i po svojoj burnoj vezi sa Kajli Džener, ali i po nasilničkom ponašanju prema bivšoj verenici Kameron Senson zbog čega je bio i zatvoren.

1 / 7 Foto: Profimedia

Lepu plavušu kroz karijeru prate i različite teorije zavere a jedna od najluđih je ona da je pevačica odavno mrtva, te da ju je 2003. godine zamenila dvojnica po imenu Melisa. Ovu suludu priču objavila je jedna brazilska internet stranica, a onda se ona samo proširila uz pomoć obožavaoca koji su pomnogo pratili svaki korak popularne pevačice kako bi otkrili da li je ova teorija istinita ili ne...

Pričalo se da je Avril pod teretom slave angažovala dvojnicu po imenu Melisa. Naime, u jednom momentu je prema navodima Avril umrla, pa je diskografska kuća pevačicu zamenila Melisom. "Dokaz" su bili snimci sa crvenog tepiha pre 2003. godine, gde se vidi razlika u crtama lica. Na internetu čak postoji i snimak na kojem se vidi kako na ruci Avril Lavinj stoji natpis "Melisa".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs