Pohlepna

Nema granice: Kim Kardašijan izdaje foto-knjigu sa svojim selfi fotografijama!

Pretpostavlja se da sadržaj unutar obimnog albuma neće biti objavljivan na internetu pre izdavanja, ali niko ne može da shvati zašto bi iko dao novac za tako nešto
Šuška se
00:20h Autor:
Nema granice: Kim Kardašijan izdaje foto-knjigu sa svojim selfi fotografijama!
Foto: Instagram

Bilo je samo pitanje vremena kada će popularna američka starleta, Kim Kardašijan, pokušati da unovči ono što radi najbolje i najčešće - svoje selfi fotografije!

Kako je Kim Kardašijan zablistala u seksi korsetu i ogrtaču, pogledajte OVDE.

Znamo da ste prvo pomislili da nema potrebe plaćati nešto što je dostupno na svim društvenim mrežama, a pre svega i besplatno, pa se verovatno pitate zašto bi neko kupio album pod nazivom "Selfish" (Sebično) po ceni od 20 dolara.

Izdavač foto-knjige, kompanija "Rizzoli Universe", veruje da će ljudi ipak otvoriti novčanike kada se, u aprilu 2015. godine, 352 stranice foto-knjige nađu na prodajnim policama.

Pretpostavlja se da sadržaj unutar obimnog albuma neće biti objavljivan na internetu pre izdavanja, ali niko ne može da shvati zašto bi iko dao novac za tako nešto.

Tajne lepote Kim Kardašijan pročitajte OVDE.

Ostaje da sačekamo sledeću godinu i vidimo koliki će biti tiraž, a kada se podatak objavi, voleli bismo da znamo ko su te osobe koje su dale 20 dolara za ovakav "artikal".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs