Humano

Krunisali ljubav crkvenim venčanjem: Nole i Jelena donirali novac crkvi u kojoj su se venčali!(FOTO)

Ceremonija je održana u manastiru Praskavica, nakon čega su mladenci odlučili da doniraju novac svetom zdanju u kojem su se venčali
Šuška se
19:24h Autor:
Krunisali ljubav crkvenim venčanjem: Nole i Jelena donirali novac crkvi u kojoj su se venčali!(FOTO)
Foto: Reuters

Novak i Jelena Đoković krunisali su svoju ljubav i crkvenim venčanjem. Novopečene mladence venčao je jeromonah Kliment, iguman manastira Praskavica, u prisustvu monaštva Mitropolije crnogorsko-primorske.

Prvi su na Sveti Stefan stigli Novakovi roditelji Srđan i Dijana Đoković, koji su bili u pratnji Jelenine porodice, a petnaestak minuta pre svečane ceremonije u crnom džipu došli su i novopečeni mladenci.

Ko su bili gosti na venčanju Novaka i Jelene Đoković, saznajte OVDE.

Njih je obezbeđenje dovezlo do samog ulaza u crkvu, gde su bili rašireni veliki suncobrani da bi sprečili foto-reportere da slikaju.

Čin svetog venčanja obavljen je u pola dvanaest, nakon čega se porodica s mladencima zaputila na svečani ručak, koji je upriličen u najstarijem restoranu, nadomak crkve.

Dok je Novak na sebi imao sivo odelo, koje je nosio u četvrtak, mlada je umesto venčanice imala dugu belu haljinu koja je ocrtavala njen stomak.

Gde Novak i Jelena provode medeni mesec, saznajte OVDE.

Prvi reket sveta i njegova izabranica odlučili su da doniraju novac crkvi gde su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav pred Bogom.

- Nole i Jelena su presrećni jer je njihova svadbena ceremonija protekla baš onako kako su zamišljali. S obzirom na to da su oboje veliki vernici, odlučili su da deo novca koji su dobili kao svadbeni poklon doniraju crkvi u kojoj su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav i vernost - tvrdi izvor blizak paru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs