Ko bi rekao

Kako će princ Džordž proslaviti svoj 1. rođendan: Za razliku od svog tate pre 31 godinu!

Kako god mali Džordž bude proslavio svoj prvi rođendan, imaće sasvim drugačije iskustvo od svog tate
Šuška se
09:24h Autor:
Kako će princ Džordž proslaviti svoj 1. rođendan: Za razliku od svog tate pre 31 godinu!
Foto: Reuters

Za nekoliko dana, tačnije 22. jula, mali britanski princ Džordž ugasiće svoju prvu svećicu na rođendanskoj torti. Kao i svaka druga porodica, Kejt i Vilijam planiraju da tim povodom naprave zabavu.

Očekuje se da će to biti mini žurka, na kojoj će prisustvovati samo porodica i najbliži prijatelji vojvode i vojvotkinje od Kembridža, prenosi britanski Hellomagazine.

Zanimljivo je da je Džordžov tata, princ Vilijam, pre 31 godinu, 21. juna 1983, kada je napunio godinu dana, rođendan skoro da i nije slavio. Naime, tog posebnog dana ga je čuvala dadilja, s obzirom na to da su njegovi roditelji tada bili u Kanadi.

OVDE pogledajte kako je izgledalo krštenje princa Džordža.

Princ Čarls i pokojna princeza Dajana su iz inostranstva putem telefona svom sinu čestitali rođendan.

"Smatrali su da je put suviše kratak da bi poveli i princa Vilijama. Provešće mnogo vremena na kraljevskoj jahti Britannia, a more ume da bude veoma nezgodno u ovo doba godine", još je tada za Bi-Bi-Si objasnio Viktor Čepmen, Čarlsov referent za štampu.

Dodao je i da su princ Čarls i princeza Dajana jako tužni što nisu sa svojim sinom za njegov prvi rođendan, ali su mu odsustvo nadoknadili 10. jula, kada su priredili proslavu na kojoj su okupili sve članove kraljevske porodice.

OVDE pogledajte gde su Kejt i Vilijam letovali sa malim Džordžom - vila za slavne i bogate!

Kejt i Vilijam će za prvi rođendan svog sina okupiti svoje porodice, a proslavi će propratiti najverovatnije i veliki broj fotografa.

Kejt želi da mali Džordž krene njenim stopama, više o tome pročitajte OVDE.

Tetka malog Džordža, Pipa Midlton, za portal The Party Times objasnila kako ona vidi proslavu prvog rođendana.

"Jednogodišnje dete će se najbolje osećati sa ljudima koje dobro poznaje, zato treba prvi rođendan proslaviti intimno sa porodicom. Dovoljna je mala grupa ljudi koja se sastoji od članova porodice i prijatelja sa decom istog uzrasta", navela je Pipa.

Da li će vojvotkinja i vojvoda od Kembridža poslušati Pipin savet, ostaje da vidimo, ali kako god, mali Džordž će imati sasvim drugačije iskustvo od svog tate, piše Hellomagazine.

OVDE pogledajte prve "radne" dane malog princa tokom turneje u Australiji i Novom Zelandu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs