Ispovest

Majka Ejmi Vajnhaus: Nisam bila iznenađena kada je umrla od trovanaja alkoholom

Dženis Vajnhaus tvrdi da nije bila iznenađena kada je njena ćerka u julu 2011. umrla od trovanja alkoholom u 28. godini, jer nikada nije mogla zamisliti Ejmi kao stariju ženu
Šuška se
10:04h Autor:
Majka Ejmi Vajnhaus: Nisam bila iznenađena kada je umrla od trovanaja alkoholom
Foto: Fonet

"Ejmi Vajnaus eksplodirala je kao petarda i nikada nisam očekivala da će doživeti 30. rođendan", rekla je majka pevačice Dženis Vajnhaus (Janis Winehouse) i istakla da je Ejmi (Amy Winehouse) bilo dosadno da na koncertima izvodi stalno istu muziku.

Dženis Vajnhaus tvrdi da nije bila iznenađena kada je njena ćerka u julu 2011. umrla od trovanja alkoholom u 28. godini, jer nikada nije mogla zamisliti Ejmi kao stariju ženu.

"Ne kažem da sam predvidela šta će se dogoditi, ali nisam bila iznenađena. Nisam videla Ejmi kao stariju osobu. Bila je devojka koja je eksplodirala kao petarda, a onda je bilo : "U redu, gotovo, odlazim", rekla je Dženis Vajnhaus.

Ona smatra da je njenoj ćerki bilo dosadno da na koncertima uvek peva iste pesme i da je mislila da je besmrtna, javlja agencija Bang Šoubiznis.

"Oslobodila se droge, ali znam da joj je bilo dosadno da pravi iste koncerte i izvodi istu muziku. Rekla bih da je Ejmi život dosadio. Verujem u zagrobni život i da je Ejmi kad je umrla verovatno srela babu, koja joj je rekla: "Kazala sam ti da će se ovo dogoditi! Rekla sam ti da se okaneš ludog načina življneja!" A, Ejmi je bila iznenađena. Verovatno je mislila da je besmrtna", izjavila je Dženis Vajnhaus listu San.

Dženis Vajnhaus boluje od multiple skleroze i tvrdi da je Ejmi dozvoljavala da jede šta hoće, jer nije bila dovljno snažna da bi se borila sa ćerkom.

"Ejmi je često izgledala kao žrtva kocentracionog logora, zbog ludih dijeta. Njen pristup hrani je bio vrlo uznemirujući, jer je uvek pokušavala strašne dijete", rekla je Dženis Vajnhaus.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs