Novi muzički šou

Baca se u biznis: Jelena Rozga pokreće svoj rijaliti!

Pevačica želi da se oproba u ulozi mentora i da pomogne talentovanoj devojci da pronađe svoje mesto na muzičkoj sceni
Šuška se
18:22h Autor:
Baca se u biznis: Jelena Rozga pokreće svoj rijaliti!
Foto: Kurir Arhiva

Popularna hrvatska pevačica, Jelena Rozga, otkrila je da planira da pokrene muzički rijaliti šou, u saradnji sa Tončijem Huljićem.

Novi projekat zamišljen je tako da pruži priliku mladim i talentovanim pevačicama da zakorače u estradni svet, iskuse njen život i dnevne obaveze te da se na kraju, uz određenu dozu talenta kao uslov, pomoću njenih saradnika probiju na scenu i zasijaju na muzičkoj sceni.

Izazovni nastup Jelene Rozge pogledajte OVDE.

- Nije mi namera da tražim svoju naslednicu ili nekakvog svog klona. Želja nam je da u potpunosti publici približim način na koji radimo i pokažem sve do najsitnijeg detalja - objasnila je Jelena.

Pevačica tvrdi da u ovaj rijaliti šou neće biti upleten njen privatni život, a da bi trebalo da počne na jesen, u vreme kada Jelena izdaje svoj treći album i kreće na turneju.

Zašto se popularna pevačica odlučila na ovaj korak objasnila je kratko:

Kakvog muškarca za sebe želi Jelena Rozga, saznajte OVDE.

- Karijeru sam gradila dugi niz godina, nošena ljubavlju i entuzijazmom prema ovom poslu, iza kojeg stoji i veliki rad. Moji mnogobrojni fanovi nisu uz mene bez razloga. Ne strahujem da bi me moja nova “učenica”, uslovno rečeno mogla “pregaziti”. Ali, zato će mi biti izuzetno zadovoljstvo da preuzmem mentorsku ulogu i pokušam nekome da dam vetar u leđa pri stvaranju karijere - kaže popularna Rozga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Jelena Rozga