Dašić pobesneo

Raskinuli još pre pet meseci: Milena Ćeranić izmislila trudnoću?!

Košarkaš je stavio tačku na avanturu sa pevačicom nekoliko meseci ranije i vratio se nevenčanoj supruzi
Šuška se
22:30h Autor:
Raskinuli još pre pet meseci: Milena Ćeranić izmislila trudnoću?!
Foto: Kurir

Pošto je objavljeno da je Milena Ćeranić u drugom stanju sa Vladimirom Dašićem, košarkaš se razbesneo, jer kako njegovi prijatelji tvrde, on je sa pevačicom prekinuo svaki kontakt pre pet meseci i vratio se nevenčanoj supruzi, sa kojom ima ćerku.

Naime, Ćeranićeva je, navodno, u ranoj trudnoći, a blizak izvor sportisti kaže da se takve priče plasiraju kako bi narušile odnos Dašića i njegove žene.

Vest o Mileninoj trudnoći možete pročitati OVDE.

"Vladimir nije mogao da se vrati Maji, jer nikada nije ni odlazio od nje. Sa Milenom je imao malo dužu avanturu, mogu slobodno tako da kažem i već joj je zamerio nekoliko puta, jer je saznao da ona sama plasira priče po novinama da su njih dvoje u ne znam kakvoj ljubavi. Jasno joj je stavio do znanja da nikada neće napustiti ženu koja mu je rodila dete, a Milena je na sve načine pokušavala da im uništi vezu.

Pre skoro pet meseci, Dašić je stavio tačku na priču sa Ćeranićevom, ali ona to ni tada, a ni sad ne može da prihvati, pa je eto rešila da bude "trudna". Poludeo je kada je to čuo! Ne može da veruje da ona nema granice i da plasira takve priče", priča izvor blizak sportisti i dodaje da se njegova nevenčana supruga nije mnogo potresla, već je tešila košarkaša.

Vest o venčanju Milene Ćeranić i Vladimira Dašića pogledajte OVDE.

Maji je odmah bilo jasno da se takva priča plasira namerno i da tu nema istine. Ona je čak ta koja je smirivala Vladimira, tešila ga i rekla mu da se ne obazire na tračeve. Oni će sada porodično i na odmor i nadaju se da će Milena odustati od njih i naći nekog slobodnog momka", završava izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs