Burno leto je pred njim

Aleksa Jelić se sprema za odmor: Planiram povratak u Barselonu i uživanje na nudističkoj plaži

U julu imam nastup sa primadonom operske scene u Crnoj Gori i koncert na gradskom trgu u Herceg Novom, gde ću prvi put pevati operske arije. Nakon toga, pakujem kofere i planiram povratak u Barselonu i uživanje na nudističkoj plaži koju mnogo volim... naravno i mohito u levoj ruci, otkrio je Aleksa
Šuška se
19:56h Autor:
Aleksa Jelić se sprema za odmor: Planiram povratak u Barselonu i uživanje na nudističkoj plaži
Foto: Facebook / Aleksa Jelić

Pevač i plesač Aleksa Jelić otkrio je da nakon velikih projekata na kojima je radio prethodnih meseci planira i da se ostvari kao roditelj.

"Što se tiče karijere, ostala mi je najveća neostvarena želja da održim solistički koncert, kao i ulazak u kombi sa bendom i velika turneja po svetu. Naravno, želim da se ostvarim i u ulozi roditelja i nadam se da će se to desiti za godinu, dve", otkriva Aleksa, koji trenutno uživa u statusu slobodnog momka.

Kako je Aleksa oduševio sve svojom imitacijom Bijonse u šou programu Tvoje lice zvuči poznato podsetite se OVDE.

U narednih mesec dana publika će moći da ga sluša kako izvodi numere velikana poput Bočelija i Pavarotija.

"U julu imam nastup sa primadonom operske scene u Crnoj Gori i koncert na gradskom trgu u Herceg Novom, gde ću prvi put pevati operske arije. Nakon toga, pakujem kofere i planiram povratak u Barselonu i uživanje na nudističkoj plaži koju mnogo volim... naravno i mohito u levoj ruci", izjavio je Aleksa.

Kaže da je zadovoljan novim singlom "Disko i fank", ali mu je bitno što je pozitivne komentare dobio od oca i strica, poznatih rokera i osnivača "Ju grupe", Dragog i Žike Jelića.

"Podrška oca i strica mi mnogo znači, a zahvalan sam i Oliveru Mandiću, koji je imao veru u mene i poklonio mi ovu pesmu", kaže Aleksa.

A kako je Aleksa Jelić imitirao Robija Vilijamsa pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs