Luksuzno

Bahato: Dara Bubamara platila letovanje 8.000 evra, a duguje novac za poslednji album! (FOTO)

Pevačica duguje skoro 15.000 evra saradnicima koji su joj radili poslednji album, a otišla je na luksuzno letovanje u Tursku
Šuška se
04:40h Autor:
Bahato: Dara Bubamara platila letovanje 8.000 evra, a duguje novac za poslednji album! (FOTO)
Foto: Facebook

Više od 8.000 evra je Dara Bubamara izdvojila za letovanje u Turskoj, iako i dalje duguje novac saradnicima koju su radili na njenom poslednjem albumu „Pusti tu priču“.

Pevačica je provela 10 dana u jednom luksuznom hotelu u Antaliji sa suprugom Milanom Kesićem i sinom Konstantinom, ne mareći što već godinu dana izbegava da isplati skoro 15.000 evra tekstopiscu Marini Tucaković i kompozitorima Damiru Handanoviću i Bojanu Vasiću.

Kako je prošlo letovanje porodice Đogani, saznajte OVDE.

- Damir je morao da prekine svaki kontakt s njom jer nije izmirila svoje obaveze prema njemu. Marina je takođe bila dobra prijateljica s Bubamarom sve dok je ona nije prevarila za pare - kaže dobro upućen izvor i dodaje da folkerka nema nameru da u skorije vreme vrati novac jer su joj bitnije bunde, automobili, cipele, tašne i putovanja.

- Bubamara je zadnjicom zatvorila vrata kod svojih saradnika. Najviše ih nervira to što troši ogromne sume na stvari koje nisu toliko hitne i time se još hvali u medijima - ističe izvor blizak muzičarima.

Fotografije sa letovanja Marijane Mateus na Ibici možete pronaći OVDE.

Ovim povodom pozvali smo Damira Handanovića, koji nije bio raspoložen da komentariše nekadašnju saradnicu.- Stvarno ne bih komentarisao dotičnu osobu - bilo je sve što je rekao kompozitor.

Za razliku od Damira, Bojan Vasić nije štedeo reči kad je u pitanju pevačica:

Zašto ove godine treba da odete na more, pročitajte OVDE.

- Da, Dara duguje pare za pesme Damiru, Marini i meni. Ne sarađujemo otkako smo joj završili poslednji album i to je to. Stvarno ne bih više ništa dodao, niti bih pričao na tu temu - bio je kratak Vasić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs