Pare, pare, pare

Od njih će vam se zavrteti u glavi: Predbračni ugovori poznatih

Detalji nekih predbračnih ugovora poznatih parova otkrivaju koliko košta prevara i ko je kome morao da plati milionske iznose
Šuška se
12:28h Autor:
Od njih će vam se zavrteti u glavi: Predbračni ugovori poznatih
Foto: AP

Slavne osobe česte su teme medija zbog svojih razvoda. Uz to idu i razni detalji iz njihovog braka, kao i informacije o tome koliko je ko i šta dobio ili izgubio razvodom. Donosimo vam detalje nekih predbračnih ugovora poznatih parova koji su još zajedno, ali i onih koji nisu.

Ako se Bijonse i Džej Zi razvedu, pevačica će da dobije deset miliona dolara i još ekstra deset miliona dolara zasvaku godinu provedenu u braku. Navodno će i za Blu Ajvi da dobije pet miliona dolara.

Kit Urban

je bio poznat po zavisnosti od droga u svojoj prošlosti, a kao mali dodatni podsticaj da s tim prestane je i predbračni ugovor, u kojem Nikol Kidman traži gotovo 650.000 dolara za svaku godinu braka, ako se Kit vrati drogiranju.

Kako izgleda predbračni ugovor Kim Kardašijan i Kanjea Vesta saznajte OVDE.

Džastin Timberlejk

ima burnu istoriju kad je monogamija u pitanju. To je podstaklo Džesiku Bil da u predbračni ugovor doda klauzulu u kojoj stoji da će u slučaju suprugove prevare iz braka da izađe 500.000 dolara bogatija.

Zbog predbračnog ugovora koji su potpisali Kejti Holms i Tom Kruz, glumica je nakon razvoda dobila popriličnu svotu novca. Za svaku godinu braka dobila je oko tri miliona dolara. Poznati par je bio u braku šest godina.

I Džordž Kluni je sastavio predbračni ugovor, a više o tome saznajte OVDE.

Glumac Čarli Šin, takođe poznat kao preljubnik, u predbračnom ugovoru je svojoj, sad već bivšoj supruzi, Deniz Ričards, obećao oko četiri miliona dolara ako bude imala dokaz za njegovu preljubu.

Ketrin Zita Džouns

pobrinula se za to da sklopi odličan ugovor pre nego što se udala za Majkla Daglasa. U predbračnom ugovoru je, navodno, navedeno da će dobiti gotovo tri miliona dolara za svaku godinu provedenu u braku, kao i bonus od pet miliona dolara ako je prevari.

Čak je i holivudski lepotan Bred Pit nagovorio Anđelinu Džoli da potpiše predbračni ugovor. OVDE saznajte više o tome.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs