Nakon 7 godina zabavljanja i 2 dece

Nil Patrik Haris se konačno udaje/ženi za Dejvida Bertku

Američki glumac Nil Patrik Haris, poznat iz serije Kako sam upoznao vašu mamu, konačno će stupiti u brak sa svojim partnerom Dejvidom Bertkom, sa kojim je u vezi sedam godina i ima dvoje dece
Šuška se 03.07.2013. - 17:24h

Nil Patrik Haris (Neil Patrick Harris) i Dejvid Bertka (David Burtka) odavno razmišljaju da ozvaniče svoju vezu, a nakon istorijske odluke američkog Vrhovnog suda da odbaci shvatanje braka samo kao zajednice muškarca i žene, to se nameće kao neizbežan korak. Nil u popularnom sitkomu Kako sam upoznao vašu majku (How I Met Your Mother) glumi ženskaroša Barnija Stinsona (Barney Stinson).

 

"Datum venčanja još nije određen, ali je brak nemonovan", kazao je on kanalu E! News, dodajući da je to logičan sled s ozbirom na to da on i Dejvid imaju decu - blizanace stare tri godine koje im je rodila surogat majka.

 

Zamoljen da prokomentariše nedavnu odluku Vrhovnog suda, 40-godišnji glumac je kazao da je to uzbudljiv događaj, ali da ne treba zbog toga skakati od sreće.

 

"To je bilo očekivano. Logično. Ako pogledate istraživanja javnog mnjenja, videćete da većina ljudi smatra da osobe koje se zaljubljuju treba da imaju to pravo", rekao je Haris.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...