On živi u svom svetu

Ponovo slobodna: Lana Del Rej raskinula veridbu zbog Berijevog destruktivnog ponašanja

Pevačica je rekla da njen bivši verenik živi u svom svetu u kojem nije više bilo mesta čak ni za nju
Šuška se
16:58h
Ponovo slobodna: Lana Del Rej raskinula veridbu zbog Berijevog destruktivnog ponašanja
Foto: AP

Nakon što je Lana Del Rej nedavno glorifikovala smrt u jednom intervjuu, na površinu je izbio i razlog zbog kojeg je to učinila.

Pevačica se, nakon spornog intervjua, našla na udaru kritika, ali možda postoji logično objašnjenje zašto je njen mračni karakter izronio na površinu.

Naime, kako strani mediji prenose, lepa pevačica je raskinula veridbu s gitaristom Berijem Džejmsom O'Nilom koji je očigledno i sam sklon samodestruktivnom ponašanju.

Kako je vest o veridbi Lane Del Rej i Berija Džejmsa O'Nila dospela u javnost, saznajte OVDE.

"On je predivna osoba. Ipak, postoje neke stvari s kojima se on mora suočiti. Neću objašnjavati detalje, no to je bilo preteško breme koje naša veza više nije mogla da nosi. Više se nisam osećala slobodnom. Videćemo kako će sve ići", rekla je pevačica i objasnila kako Beri živi potpuno u svom svetu, a u jednom trenutku u njemu više nije bilo mesta za Lanu.

Budući da je pevačica svoju karijeru izgradila upravo na svesnom koketiranju s ultraženstvenim pristupom i Lolita sindromu, ne bi bilo previše čudno da je svoje fantazije o fatalnoj, mračnoj ljubavi koju je otpevala u svojim nebrojenim hitovima, pokušalavala da pretoči u stvarnost. Ipak pondekad je bolje neke fantazije ostaviti tamo gde im je mesto.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs