Ne bi joj bio prvi put

Suzana Mančić: Ponovo ću da se slikam gola!

Kada za nešto više od dve godine budem ušla u klub šezdesetogodišnjaka, ponovno ću dopustiti da me obnaženu snime za Plejboj, obećala je voditeljka
Šuška se
18:34h Autor:
Suzana Mančić: Ponovo ću da se slikam gola!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Suzana Mančić, nekadašnja najpoznatija Loto devojka, i danas, u pedeset osmoj godini izgleda dobro i uvek doterano, a obećala je da će se, kada napuni 60 godina, ponovo skinuti za Plejboj.

Svesna svog izgleda, Suzana uopšte ne krije svoje godine i datum rođenja.

"Rođena sam 22. novembra 1956. kao dupla Škorpija. A kada za nešto više od dve godine budem ušla u klub šezdesetogodišnjaka, ponovno ću dopustiti da me obnaženu snime za Plejboj", obećala je voditeljka.

Kada je imala 48 godina, Suzana se smelo razgolitila na naslovnici i srednjim stranicama poznatog muškog časopisa. Iako je bila najstarija među lepoticama koje su se odvažile da glamurozno poziraju nage, izazvala je lom na novinskom tržištu. Iako su ga dva puta štampali, na kioscima nije ostao nijedan neprodat primerak.

Inače, voditeljka je izjavila da zbog implantata ne može da prekrsti noge, ali da zna kako da se lepo namesti da to bude seksi. Više o tome pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs