Ne može više da izdrži

Barbara Strejsend izbacila muža iz kuće: Obrukao je pred predsednikom!

Glumica i pevačica je odlučila da izbaci muža iz kuće jer je obrukao na jednoj gala večeri sa predsednikom Barakom Obamom
Šuška se
20:30h Autor:
Barbara Strejsend izbacila muža iz kuće: Obrukao je pred predsednikom!
Foto: Reuters

Barbra Strejsend optužila je svog supruga Džejmsa Brolina da ju je osramotio pred brojnim slavnim ljudima, uključujući i američkog predsednika Baraka Obamu. Upućeni izvori tvrde da je Barbra bila toliko uzrujana zbog užasnog ponašanja svog supruga, da ga je izbacila iz njihove kuće.

Gala događaj tokom kog se dogodio incident nedavno je održan u čast Baraka Obame, a domaćin je bio slavni voditelj Konan O’Brajan, dok su se među brojnim slavnim gostima našli i glumac Lijam Nison, kao i Brus Springsten, koji je bio zadužen i za muzički deo večeri.

- Barbra suprugu zamera što se je ponašao kao da uopšte ne želi da bude tamo. To ju je toliko uzrujalo da mu je rekla da napusti njihovu kuću. Ovo bi mogla biti kap koja je prelila čašu kad je njihov brak u pitanju. To je bila jedna od najvažnijih večeri u Barbarinom životu. Nadala se da će predsednik naći vremena za razgovor s njom. A Džejms je izgledao kao da se dosađuje i kao da jedva čeka da ode. Ne samo da ju je svojim ponašanjem osramotio pred predsednikom već i ispred svih slavnih i važnih osoba koje su bile tamo - otkrio je izvor. - Nakon događaja je vikala je na njega Kako si ovo mogao da mi učiniš?! Znao si koliko mi ovo znači. Ponašaš se kao da uopšte ne želiš da budeš ovde, a on joj je uzvratio rečima "Uvek se sve vrti oko tebe, a šta je sa mnom?" - navodi izvor koji je bio prisutan na gala večeri i dodaje da je glumica nakon toga naredila suprugu da napusti njihov zajednički dom.

- Njihov brak je i ranije bio u krizi, a ovo je prešlo sve granice. Teško da će se Barbara i Džejms oporaviti nakon svega. Čini se da su došli do kraja - zaključio je izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs