Dobar provod

Ceca Ražnatović u omiljenom ženskom društvu: Uživanje u Parizu (FOTO)

Divno se provodimo nas četiri, kad naše muškarce ostavimo same kod kuće u Beogradu, a mi otputujemo negde. Tada radimo sve ono što u Beogradu ne radimo zajedno, šetamo spokojne gradom, obilazimo tržne centre i pijemo piće u baštama i kafićima, rekla je Ceca koja u Parizu boravi sa ćerkom Anastasijom, sestrom Lidijom i sestričinom Helenom
Šuška se
03:46h Autor:
Ceca Ražnatović u omiljenom ženskom društvu: Uživanje u Parizu (FOTO)
Foto: Instagram / Ražnatović Anastasija

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je odlučila da prve dane juna provede u prestonici Francuske u odabranom ženskom društvu, prenosi Story.rs.

Naime, Ceca se zajedno sa ćerkom Anastasijom, sestrom Lidijom i sestričinom Helenom uputila u Pariz, gde uživa u malom predahu od obaveza, ali i aktivnosti koja svaku ženu najbolje može da opusti, rastereti i oraspoloži - šopingu.

Dame su se putem društvenih mreža pohvalile fotografijama sa putovanja, a Ceca je izjavila da je ovo jedna od onih prilika kada mogu da rade sve ono za šta im se u Beogradu retko kad ukazuje prilika.

"Divno se provodimo nas četiri, kad naše muškarce ostavimo same kod kuće u Beogradu, a mi otputujemo negde. Tada radimo sve ono što u Beogradu ne radimo zajedno, šetamo spokojne gradom, obilazimo tržne centre i pijemo piće u baštama i kafićima. Kući se vratimo sa nekim poklončićima kako bi obradovale snažniji pol pažnjom i uverili ih da smo na njih mislile dok smo se odmarale od njih", rekla je Ceca.

A kako je nedavno Ceca proslavila rođendan sestrića Ilije i Petra pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs