Zanimljivo

Anđelina Džoli je najbliža sa usvojenim sinom: Najsličniji mi je Medoks!

Svi bi pomislili da će mi sličnija biti deca koju sam sama rodila, ali to nije tako. Najsličniji mi je Medoks, tako da mislim da genetika nema neki preveliki uticaj na karakter, izjavila je glumica
Šuška se
16:08h Autor:
Anđelina Džoli je najbliža sa usvojenim sinom: Najsličniji mi je Medoks!
Foto: Reuters

Anđelina Džoli (38) i Bred Pit (50) imaju šestoro dece, troje usvojenih, Medoksa (12), Zaharu (9) i Paksa (10) i troje svoje biološke dece, Šajlo (8), Noksa (5) i Vivijen (5), piše Story.rs.

Glumica je u najnovijem intervjuu, na opšte iznenađenje, rekla kako joj je od sve dece najsličniji Medoks, kojeg je prvog usvojila i otkrila je kako je s njim bliža nego s drugim mališanima.

"Mislim da se deca rađaju s karakterom koji će imati i kada odrastu, osim ako ne dožive neku veliku traumu koja ih zauvek promeni. Ako pogledate fotografije dece dok su jako mala, kako su izgledala i koju su imala energiju, videćete da su isti i kada odrastu. Rode se s toliko toga i na roditeljima je samo da ih usmeravaju i ne smetaju previše. Recimo, svi bi pomislili da će mi sličnija biti deca koju sam sama rodila, ali to nije tako. Najsličniji mi je Medoks, tako da mislim da genetika nema neki preveliki uticaj na karakter", rekla je Anđelina.

Inače, Džoli je nedavno priznala da još uvek voli bivšeg muža, a više o tome pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs