Otkrili su malo previše

Seksi intima poznatih zvezda: Kim voli da zadovolji partnera, Zoe prosto voli seks!

Kada su zvezde u pitanju onda reč previše za njih ne postoji. Tako kada ih neko pita o njihovoj intimi u spavaćoj sobi oni pričaju i ne zaustavljaju se dok sve ne kažu
Šuška se
03:54h Autor:
Seksi intima poznatih zvezda: Kim voli da zadovolji partnera, Zoe prosto voli seks!
Foto: Reuters

Neko od njih voli ovaj ili onaj stil u seksu, neko je na dobrom glasu u spavaćoj sobi, ali postoje i oni koji se jednostavno previše hvale. Pročitajte šta su to oni otkrili o sebi i svom seksualnom životu.

Olivia Vajld

"Osećala sam se kao da mi je vagina umrla", ovim je rečima Olivia Vajld opisala svoj seksualni život s bivšim suprugom Džejsonom Sudikisom u intervjuu za Glamour magazin.

"Seksali smo se kao kenijski maratonci", rekla je Olivia.

Kim Kardašijan

Kada su je 2009. u jednom intervjuu upitali voli li više da daje ili da prima kad je oralni seks u pitanju, Kim Kardašian odgovorila je: "Volim da zadovoljim svog dečka. Super je kad nekoga tako dobro poznaješ pa znaš šta trebaš da uradiš da bi se on osećao dobro. Volim da ga zadovoljim."

Zoe Saldana

"Volim misionarsku pozu i volim da budem na kolenima", rekla je Zoe Saldana za "Marie Claire" kad su je pitali o njneim seksualnim preferencijama. "Volim da budem gore...Volim i dogi-stil ili u stojećem položaju", rekla je Zoe, a mi zaključujemo da voli sve.

Adam Levin

"Možda je razlog zašto sam promiskuitetan i zašto sam spavao s toliko žena taj što ih jako volim", rekao je pevač popularnog Maroon 5, Adam Levin.

Paris Hilton

"Bila je pijanica koja nije volela seks", otkrio je Nik Karter o svom seksualnom životu s bivšom devojkom Paris Hilton.

"Drogirala se i pila kako bi dobila samopouzdanje u krevetu, a često je bila u toliko lošem stanju da od seksa ne bi bilo ništa. Bilo je toliko noći kada sam morao da je dižem s poda i stavljami u krevet", rekao je Karter.

Čarli Šin

"Ne plaćam im za seks, plaćam im da odu", odgovorio je Čarli Šin na pitanje o svojoj zavisnosti o seksu s prostitutkama.

Anđelina Džoli

Otkrila je kako joj je seks u trudnoći bio odličan. "To je odlično za vaš seksualni život. Čini vas kreativnijim pa se i više zabavljate u krevetu", rekla je Anđelina.

Maraja Keri

Nik Kenon nije bio sramežljiv kada je trebalo da priča o njegovim igricama u krevetu sa suprugom Marajom Keri. Otkrio je Haurdu Sternu da njegova supruga voli da vodi ljubav uz svoju muziku u pozadini.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs