Izmenila se

SVI PRIČAJU O HALJINAMA LEJDI GAGE: Ali šta se desilo njenom licu?! (FOTO)

Lejdi Gaga ovih dana promoviše novi film u kojem igra glavnu ulogu

Šuška se
Autor:
SVI PRIČAJU O HALJINAMA LEJDI GAGE: Ali šta se desilo njenom licu?! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lejdi Gaga (35) se pojavila u Los Anđelesu na premijeri svog novog filma Kuća Gučijevih. Tom prilikom obukla je zanosnu srebrnu haljinu koja je isticala njen dekolte.

Na glavi je imala plavu periku, a lice je jako našminkala. Tokom čitave premijere zanosno se naslanjala na ruku Adama Drajvera koji u filmu glumi njenog muža.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Svi su složni u jednom: ovoj glumici se smeši Oskar.

Prirodno, pošto glumi vlasnicu Guči brenda, Gaga je osmislila modni asambl pa na crvenom tepihu oduševljava prisutne svojim toaletama. Međutim, nije moglo da nam promakne izgled njenog lica,

Izuzetno naglašene jagodice i punija usta su nešto što do sada Gaga nije imala. Da li je moguće da se umetnica podvrgla botoksu, filerima?

1 / 5 Foto: Profimedia

Inače, glumica je u nedavnom šok intervjuu kod Opre Vinfri priznala da je na početku karijere doživela silovanje:

"Imala sam 19 godina i radila sam, a onda je došao taj producent i rekao mi da se skinem. Rekla sam da neću i otišla, a onda su mi oni rekli da će spaliti moju muziku. I nisu prestajali. Nisu prestajali da me pitaju, ukočila sam se i... više se ne sećam", pričala je pevačica.

Sada kada joj je 35 godina kaže da ne želi da otkrije ime napadača.

„Razumem ovaj #MeToo pokret, razumem da je to nekim ljudima okej, ali meni nije. Ne želim da se susretnem s tom osobom ponovo", ispričala je ona.

Mnogi kažu da upravo Lejdi Gaga zaslužna za raskid Bredlija Kupera i Irine Šajk. Nakon dodele Oskara prošle godine, kada je Bredli izašao na scenu da sa Gagom otpeva jednu numeru, usledila su šuškanja da je par zaljubljen do ušiju. Uskoro je Irina ostavila Bredlija.

Međutim, Gaga je nedavno rekla: "Glumili smo zaljubljenost. Radili smo na toj sceni danima..."

Danas Gaga blista pored Adama Drajvera, glumca sa kojim deli glavne uloge u novom filmu, ali između njih nema ni trunke hemije na crvenom tepihu. Izgleda da nisu vežbali...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs