Nečuveno

LJUBAVNI ŽIVOT MILETA KITIĆA: Oženio se sa dvadeset godina, pa razveo! Sa ponosom priča kako vara Martu!

Da li ste znali da je Marta Savić druga žena Mileta Kitića

Šuška se
17:14h Autor:
LJUBAVNI ŽIVOT MILETA KITIĆA: Oženio se sa dvadeset godina, pa razveo! Sa ponosom priča kako vara Martu!
Foto: ATA Images

Mile Kitić gostovao je u emisiji "Amidži šou" gde je najpre otkrio svoje pravo ime, Milojko, ali i da je njegov veliki hit "Kraljica trotoara" bio namenjen Đorđu Balaševiću.

U toku programa na red su došla i pitanja o braku sa pevačicom Martom Savić, te je Mile prvi put komentarisao navode o razvodu.

"Ne, to nije tačno. Nismo se nikad svađali, nikad razveli, jesu bile ono, male svađice, ali problem nikad nije bio, živimo skoro 30 godina zajedno. Što se tiče razvoda, ni reči o tome nije bilo", rekao je.

Voditelj je potom pitao da li su njih dvoje u otvorenom braku i da li imaju i druge partnere.

"Nekad moramo imati, ali nemamo problema sa tim. Nema tu, kod nas se sve zna", istakao je Mile i nasmejao sve u studiju.

Mile Kitić oženjen je sa pevačicom Martom Savić. Ovaj estradni par ima jednu kćerku, Elenu Kitić, koja je takođe uplovila u muzičke vode po uzoru na svoje poznate roditelje.

Mile i Marta upoznali su se u Nemačkoj na jednom slučajnom zajedničkom nastupu. Razmenili su brojeve telefona, a on se vratio u Sarajevu. Mile kaže da ga je Marta na „prvu“ kupila svojim lepim ponašanjem, govorom, očarala ga je kao osoba, a naravno bila je veoma lepa i atraktivna žena. Posle toga ostali su u kontaktu, zaljubili se. Zabavljali su se od 1988. godine, ali nisu želeli da se venčaju.

Tek 1997. godine kada su dobili kćerku Elenu, odlučili su i da se venčaju. Marta je čak 14 godina mlađa od Mileta.

Marta Savić Kitić je vrlo uspešna pevačica, ali Mile smatra da je njegova supruga ipak zapostavila svoju karijeru kako bi se više posvetila njegovoj. Ona mu je oslonac i podrška kada je posao u pitanju. Marta Miletu pomaže pri izboru stajlinga, pesama, albuma, i u nju ima puno poverenje. Ovaj estradni par vrlo često je na udaru žute štampe koja često piše o navodnim prevarama Mileta, te njegovim ljubavnicama, ali ovakve priče na par ne utiču.

Malo ko zna da je pre Marte, Mile bio oženjen i to kada je imao dvadesetak godina. Njegova prva supruga zvala se Bosiljka. Primetio ju je na jednom nastupu dok je pevao na bini. Bila je lepa i atraktivna devojka, te se mladi par zaljubio. Nije prošlo mnogo vremena, već su se i venčali. Sa Bosom je Mile živeo u Ilijašu. Dobili su jednu kćerku koja se zove Sanja. S obzirbioom da od muzike nije zarađivao više od neke prosečne plate, a troškovi života su bili veliki Mile je želeo da sredi potrebne papire za sebe, suprugu i kćerku, te da njih troje odu u Ameriku, da žive i rade. Po povratku iz vojske, tako su i uradili. I u Americu Mile se bavio pevanjem. Nastupao je u jednoj kafani dve godine. Iz Amerike su se Kitići vratili 1982. godine, kada su i Miletovi otac i majka otišli u penziju, te odlučili da se vrate u rodni kraj kako bi starost proveli na selu. Sanja je već krenula u školu, a Mile i Bosa, zaboravili su na Ameriku. Mile je opet svirao sa svojim bendom 1983. godine. Brak sa Bosiljkom nije opstao i par se razveo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs