Progovorio nakon 8 godina

Eminem: otvoreno o zavisnosti koja je gotovo ubila

Muzičar progovorio o zavisnosti, ali i o izlečenju, uz objavu rata drogi
Šuška se
04:42h
Eminem: otvoreno o zavisnosti koja je gotovo ubila
http://www.youtube.com/watch?v=qcGeKTmmJaU

Poznati reper, Eminem, je progovorio o svojoj zavisnosti, ali se nije tu zaustavio. Učestvovao je u stvaranju dokumetarca How to Make Money Selling Drugs koji je objava rata drogi koja hara SAD-om i svetom. Muzičar se nije odao ilegalnim drogama, već je njegova zavisnost proistekla iz zloupotrebe lekova za smirenje i antidepresiva.

Dobitnik 13 nagrada Grammy, se 2005. godine našao u bolnici, gde je utvrđeno da mu se bubrezi i jetra gase. Kako sam kaže, da je došao dva sata kasnije, ne bi ga bilo. Međutim, ni ovo iskustvo nije u potpunosti otreznilo proslavljenog repera. Nakon što se ponovo našao u čeljustima zavisnosti od Ksanaksa, Vikodina i Valijuma, postalo mu je jasno da ima problem. Sam je započeo proces detoksikacije.

O svom iskustvu kaže da bukvalno tri nedelje nije oka sklopio, ali ma koliko god jezivo bilo, njegov primer svedoči da uz puno napora i volje svako može da prevaziđe problem zavisnosti. Na to je dodao da do sada nije verovao da čovek može prirodnim putem da se oseća srećno, a svim zavisnicima je poručio da stvari mogu da postanu bolje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs