Raskid

Slavicu Ćukteraš ostavio dečko!

Vlada Avramov je s Fejsbuka izbrisao sve zajedničke slike sa Slavicom i uklonio status da je u braku s njom
Šuška se 06.05.2014. - 13:55h Autor: Kurir
Foto: Kurir

Vlada Avramov i Slavica Ćukteraš, po svemu sudeći, raskinuli su vezu dugu devet meseci. Golman Kaljarija poskidao je sve zajedničke slike s Fejsbuka, uklonio status da je s pevačicom u braku, koji je stajao na njegovom profilu (ostavio je da je veren), i svojom fotkom zamenio njihovu koja je duže vremena bila dominantna.

 

A, kad je sve to učinio, ostavio je i poruku, po kojoj se vidi da je veoma razočaran.

 

"Nije baš pametno uvek biti dobar, ali jbg, tako su me moji vaspitavali", napisao je Vlada u petak uveče i stavio znak da je tužan.

 

Za to vreme, Slavica je na Tviteru retvitovala samo statuse koji imaju veze s nesrećnim ljubavima, pa je tako odgovorila jednoj drugarici:

 

"Vodolija, generalno mi celog života patimo za partnerima"

, napisala je Slavica Ćukteraš, koja je takođe uklonila sliku s Vladom s profila na ovoj društvenoj mreži.

 

Dobro upućeni u ljubavni život golmana i pevačice tvrde da su poslednje vreme svađe između njih postajale sve učestalije jer ona nikako nije mogla da se navikne na život na relaciji Srbija-Italija, a nije imala dovoljno hrabrosti da preseče sve, napusti karijeru i ode u Kaljari. To je Vladi smetalo, pa je umesto svadbe koju su najavljivali za jun, usledio raskid.

 

Podsećanja radi, njih dvoje započeli su vezu prošle godine u septembru i nakon devet dana su se verili. Ona je mesec dana pre toga raskinula četvorogodišnju vezu s komšijom Stefanom, a on osmogodišnju s Ninom Karlavaris, kreatorkom iz Novog Sada. Slavica je na sva usta pričala da je to bila ljubav na prvi pogled. Čak je pisano i da su se venčali u tajnosti.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...