A bio je siguran da neće pre oltar

Kluni mora da plati zbog ženidbe više od 130.000 dolara: Izgubio opkladu od Bulok, Fajfer i Kidman

Holivudske drugarice glumca koji je ponosno isticao da je večiti neženja sada mogu da zadovoljno trljaju ruke jer će od Klunija dobiti masne čekove na račun opklade
Šuška se
21:26h Autor:
Kluni mora da plati zbog ženidbe više od 130.000 dolara: Izgubio opkladu od Bulok, Fajfer i Kidman
Foto: AP

Džordž Kluni se uskoro sprema da sa svojom izabranicom, 36-godišnjom britanskom advokaticom Amal Alamudin uplovi u bračne vode, ali će pre toga morati da poravna neke račune.

Naime, doskorašnji "večiti neženja" biće primoran da izvadi čekovnu knjižicu i da se oduži svojim prijateljicama u Holivudu, sa kojima se kladio da se "nikada, nikada neće oženiti".

Prema pisanju tabloida "San", 52-godišnji glumac duguje 80.000 dolara Mišel Fajfer koja se prva opkladila da će on kad tad stati na "ludi kamen".

Nikol Kidman

, pak, duguje 35.000 dolara. Glumica koja je igrala sa Klunijem u filmu "Mirotvorac", najpre je tvrdila da će se on oženiti pre 40-te, a kad je isplatila izgubljenu opkladu, glumac joj je vratio ček i povećao ulog. "Idemo dalje, do 50-te", prokomentarisao je u šali.

Dugogodišnjoj prijateljici i partnerki u filmu "Gravitacija", Sandri Bulok, koja mu je predvidela da će vrlo uskoro sebi naći "finu i strpljivu devojku", Kluni treba da isplati 17.000 dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs