Iz teške borbe izlazi kao pobednik!

ZNAMO JE KAO FATALNU MARIJU ORŠIĆ IZ SENKI NAD BALKANOM: Prelepa glumica (41) nakon devet godina ostvarila najveći san!

Glumica već godinama živi u Americi, a krajem prošle godine donela je odluku da se vrati u rodnu Hrvatsku i najavila da će se zadržati nešto duže, a povod za to upravo je bio borba za majčinstvo

Šuška se
Autor:
ZNAMO JE KAO FATALNU MARIJU ORŠIĆ IZ SENKI NAD BALKANOM: Prelepa glumica (41) nakon devet godina ostvarila najveći san!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Leona Paraminski (41), koju naša publika najviše pamti po ulogama Marije Oršić u seriji "Senke nad Balkanom" i Mile u "Budvi na pjenu od mora", trudna je i presrećna!

Dugogodišnji san o roditeljstvu i mukotrpna, višegodišnja borba za potomstvo konačno su urodili plodom, a njen najveći san ostvario se na početku pete decenije.

Leona i njen izabranik Tin Komljenović, konačno će, nakon višegodišnje, mukotrpne borbe postati roditelji uz pomoć veštačke oplodnje, kojoj su se podvrgli, prenosi Dnevnik.

Glumica, koja već godinama živi u Americi, krajem prošle godine donela je odluku da se vrati u rodnu Hrvatsku i najavila da će se zadržati nešto duže, a povod za to upravo je bio borba za majčinstvo, koja je urodila plodom.

Devet godina ljubavi i razumevanja u bračnoj zajednici konačno će biti krunisani najvećom radošću, a par će imati prilikom da se u potpunosti prepusti svim čarima koje roditeljstvo pruža.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs