Iznenađenje

Holivudska zvezda Džordž Kluni na svadbi Marije Karan

S obzirom na to da je Marija izrazila želju da se venčanje održi u Beogradu, očekuje se da će neke od najvećih holivudskih zvezda posetiti našu prestonicu
Šuška se
09:46h Autor:
Holivudska zvezda Džordž Kluni na svadbi Marije Karan
Foto: Kurir Arhiva

Vest o svadbi Marije Karan s jednim od najboljih holivudskih agenata odjeknula je kao bomba. Džoel Lubin, jedan od direktora čuvene agencije „Kreativ artist“, u vezi je s našom glumicom od 2012. godine, a nedavno su se odlučili za brak.

Da je njegova agencija s pravom najbolja, dokazuje i impresivni spisak klijenata, među kojima su Tom Kruz, Džordž Kluni, Džejms Kameron, kao i muzičari Kristina Agilera, Brus Springstin i bend „AC/DC“. S obzirom na to da je Marija izrazila želju da se venčanje održi u Beogradu, očekuje se da će neke od najvećih holivudskih zvezda posetiti našu prestonicu.

Budući srpski zet miljenik je svojih klijenata, što dokazuju i mnoge zajedničke fotografije snimljene na velikim američkim javnim događajima. Tako je Džoel viđen na jednoj utakmici NBA lige s glumcem Džeremijem Rejnerom, koji je dva puta bio nominovan za Oskara. Još jedan blizak prijatelj Lubina je i glumac Entoni Meki, najpoznatiji po filmovima „Katanac za bol“ i „Osam milja“.

Marijina svadba će, svakako, biti jedan od elitnijih događaja godine, a pretpostavlja se da će Karanovoj inostrana karijera krenuti uzlaznom putanjom s obzirom na to da postaje član samog vrha Holivuda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs