Nezadovoljna razvojen situacije

Katarina Živković: Napravili su od mene preljubnicu, ali pred bogom sam čista!

Pevačica smatra da su priče o preljubi kao razlogu raskida sa Banetom Jankovićem velika teorija zavere protiv nje i da neko želi da je ocrni
Šuška se 06.04.2014. - 11:40h Autor: Blic
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Kada su Katarina Živković i Bane Janković nedavno raskinuli, odmah su se pojavile različite verzije razloga zbog čega je došlo do toga. Najnovija je ta da je Kaća pronašla novog dečka, ali je ona to odmah demantovala.

 

Par koji je bio zajedno skoro četiri godine više ne pronalazi razloge zbog kojih bi spasao vezu, a slažu se samo u tome da bi najbolje bilo da ih javnost ostavi na miru.

 

"Ne mogu još ništa da komentarišem povodom mog i Katarininog razlaza. Mediji pišu svakave gluposti i prave retarde od nas", rekao je Bane.

 

Katarina, s druge strane, kaže da je sve ovo velika teorija zavere protiv nje i da neko želi da je ocrni. Ne komentarišući natpise o njenom doskorašnjem dečku, odbranila je sebe i zapretila da će se obračunati sa svima koji su loše pričali o njoj.

 

"Ogromna nepravda mi je učinjena, ali će zato istina uskoro izaći na videlo. Pred bogom sam čista, što ću i da dokažem svima. Napravili su od mene preljubnicu, najgoru, lukavo su to smislili", prokomentarisala je pevačica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...